Multi-funkcija Nešiojamą acupoint pen DEŠIMTIS Taško Detektorius su Skaitmeniniu Ekranu Elektro Akupunktūra Taškų Raumenų Stimuliatorius prietaisas

Multi-funkcija Nešiojamą acupoint pen DEŠIMTIS Taško Detektorius su Skaitmeniniu Ekranu Elektro Akupunktūra Taškų Raumenų Stimuliatorius prietaisas

w118964

Nauja

Yra sandėlyje

€48.11
Vnt.

Žymos: raumenų stimuliatorius moteris, akupunktūra metalinis tušinukas, elektroninių akupunktūra rašikliai, detektorius ausies, profesinės akupunktūra pen, elektro akupunktūra, ems raumenų stimuliacija koja, electro pen, vyrų raumenų stimuliatorius, impulso paramos pen.

Skausmo kelio/peties/juosmens/nugaros-raumenys/bendras geriausia lazerio kūno masažas ir skausmas atsarginiais mašina, Akupunktūra ir moxibustion terapijos prietaisas

1. Remiantis Tradicine Kinų Medicina Teorija, nėra jokios žalos žmonių sveikatai; 2. NO.1 pažangių acupoint aptikimo įrenginys Akupunktūra ir moxibustion terapijos prietaisų pramonės,kiekvienas gali būti geras TCM gydytojas namuose; 3. Iso13485 ir CE patvirtintas; 4. Utillity modelis patento; 5. Išvaizda patentų;

Elektrinis Akupunktūros terapijos prietaisas LY-508B yra šiuolaikiškas ir patogus Sveikatos Prietaiso.Ji leidžia jums akimirksniu patekti į naudą, kad būtų gautas iš 5000 metų Kinų Sveikatos Mokslas.Elektrinis Akupunktūros terapijos prietaisas pagrįsta teorija, kad egzistuoja nematoma jėga ar energija pobūdžio, kad Kinijos skambinti qi ( tariama kaip chee ).Taip, panašių į kraujo apytaką, qi srautus į kiekvieną langelį, per tankų tinklą kelius paprastai vadinamas "Kanalai" ar Dienovidinių`.Jei qi įstringa jis sukelia sutrikusi, organizme.Acu taškai yra tų vietų, kur qi turi didžiausią tendenciją įstrigti, todėl, skatinti juos su pirštu slėgis ( Akupresūra ) padeda nemokamai qi ir atkurti normalią kraujotaką.Kartą apyvartą qi yra atkurta, ląstelių, galų gale grįžti į savo normalų & sveiką būklę.

Elektrinis Akupunktūros terapijos prietaisas LY-508B su skaitmeniniu ekranu vieta akupunktūra arba sukelti taškų.Ji apima veiksmingą mygtukas stimuliacijos funkcija nedelsiant elektros akupunktūra gydymo tašką ar zoną, iš karto po jos nustatymo.Skaitmeninis ekranas padeda vartotojui surasti tikslių akupunktūros ar sukelti tašką lengvai, skaičius didėja su nuleidimo elektrinė varža odos (kai maksimalus jų skaičius pasiekė, akupunktūra taškas yra aptikta ir electroacupuressure gali pradėti).Savarankiškai gydytis elektros akupunktūra dar niekada nebuvo taip lengva!

Elektrinis Akupunktūros terapijos prietaisas LY-508B šis naujasis modelis turi papildomų funkcijų, pvz., reguliuojamas dažnis nuo 1 - 16 Hz ir poliškumas atstatymas jungiklis (už tonification ar sedacija).Jis yra vienas iš labiausiai novatoriškų rankiniai stimuliatoriai rinkoje.Kai metalo zondas paliečia mažo pasipriešinimo taško garsiakalbis suteikia garso signalas ir ekrane matyti skaičius ,naudojant pirštų sumaniai spauskite klavišą taškai, kurie stimuliuoja kūno\\ \ 's gamtos savarankiškai gydomuosius sugebėjimus.Kai šie sukelti taškų paspaudus jie išleisti raumenų įtampą, skatina kraujotaką ir kūno\\ \ 's gyvenimo jėgą, energiją pagalba gijimas.Akupresūra naudojama švelnus įmonė slėgio ir sujungia kėbulo terapija, terapinės touch gydymo, vaizdai, energijos psichologijos ir gydomasis masažas terapijos metodus.

Išeigos Intensyvumas 0 iki 10 mA Išėjimo Intensyvumo Valdymas ON / OFF, 0 iki 10 Maitinimas 9 voltų baterija Micro-Išėjimo srovė nuo 0 iki 2 microamps Jautrumą Reguliuoti Kontrolės 0 iki 10 Dažnio Kontrolė 1 16 Hz Didelis LCD Skaitmeninis Ekranas Dažnis / Jautrumo Indikatorius Indikatorius Impulsų dažnis Indikatorius Impulso Plotis 220 mikrosekundėmis Pulso Režimai Nuolat Impulso Forma Asimetrinės dvifazę kvadratinių bangų Taško Nustatymo Matuoklis, Garso ir Šviesos Indikatoriai Išėjimo Kanalus Vieną Langelį Dydis 290 x 180 x 60 mm

1, Vienas jautrumas (SUP) valdymo rankenėlė dešinėje pusėje esančiuose kontroliuoti jautrumą.Pagrindas, ant įvairių odos jį keisti.

2,intensyvumas (INT) ir ON/OFF kontrolės rankenėlė kairėje pusėje vieneto kontrolės intensyvumas produkcija per metalo zondas elektrodas, kuris yra priekinėje patarimas vienetas.

3,tiesioginio tipas mygtuką ant priekinio bloko viršuje.Paspauskite šį mygtuką, norėdami aktyvuoti stimuliavimo režimas.Nepertraukiamo elektros impulsų 1 16 Hz (reguliuojamas), yra išmetami per metalo zondas.

4,Dažnių reguliavimo ratuką, esanti po jautrumas (SUP), valdymo rankenos, reguliuoti dažnį stimuliacija nuo 1 Hz iki 16 Hz.

5,skaitmeninis Ekranas yra galinėje pusėje viršuje vienetas.Jame yra skaitmeninis ekranas (nuo 0 iki 500) priminti vartotojui, jei rasti acupoint, ar ne .didesnis skaičius reiškia daugiau, arčiau acupoint.

6,yra žalia pilotas lempa ant bloko viršuje, šalia tiesioginio tipas mygtuką(LOC/STIM).Taip bus ir toliau, įsižiebti, kai rasti acupoint arba stimuliavimo režimas yra veiksmų.

7,Dvi pagrindo plokštės, viena priekinėje kairėje pusėje, o kitas po bloko, leidžia vartotojui turėti įrenginį ir liesti žemės plokštė(s) lengvai uždarymo grandinės taško nustatymo ar stimuliacija.

8,yra vienas lizdas apačioje vienetas.Tai yra prijungti elektriniai mygtukai (Ashi Mygtukai).

9,Skaitmeninis Ekranas-kameros, esančios ant galinio pusėje vienetas.Rodyti skaičius nuo 0 iki 500 , Kai naudojama Akupunktūra arba neįpareigojančio vertės pokyčio aptikimo , aukščiausios skaitinė vertė reiškia artimiausios akupunktūra taškų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai