2.5" SSD 60GB SATAIII 128GB 256 GB 512 GB 1tb talpos Kietojo kietąjį diską su šifruojami išorės krepšys/gaubtas asmens duomenų

2.5" SSD 60GB SATAIII 128GB 256 GB 512 GB 1tb talpos Kietojo kietąjį diską su šifruojami išorės krepšys/gaubtas asmens duomenų

w79624

Nauja

Yra sandėlyje

€37.99 €32.29
Vnt.

Žymos: kingdian ssd, kingspec, goldenfir ssd, netac, kingspec ssd, ssd, ssd sata 2 tb, vsd weijinto, mažas išorinis ssd, vsd 1t tb.

Prašome formatas VSD pirmą kartą prieš naudojant ją pagal video norime parodyti,jei jis vis dar neveikia,prašome susisiekti su mumis drsctly,ačiū! 1. Kodėl aš nusipirkau 64GB USB, bet kompiuteris rodo, tai yra apie 58GB?Nes: * ar.Flash atminties gamintojai naudoja dešimtainė aritmetika: 1KB=1000Bit, 1MB = 1000KB, 1G = 1000MB '.Apskaičiuota, operacinės sistemos, naudojant dvejetainė aritmetika: 1KB=1024Bit, 1MB = 1024KB, 1GB = 1024MB Ir yra paslėptas flash plotas užima apie pajėgumus.Kad yra, kodėl yra kai kurie skirtumai tarp ekrano gebėjimus ir vardinės talpos "flash" atminties produkto.

8GB = apytiksliai 7.4 GB-7.6 GB

16GB = apytiksliai 14GB-15GB

32GB = apytiksliai 28GB-30GB

64GB = apytiksliai 58GB-60GB

128GB = apytiksliai 120 GB-125GB

Atkreipkite Dėmesį: Visi Ssd mes parduoti mūsų parduotuvėje yra Originalus Prekės ženklo elementų, ir mes galime teikti Pareiškimą, jei norite, todėl atkreipkite dėmesį, tai yra normalus dalykas, jei yra šiek tiek skiriasi Išvaizda/Spalvos/Pakavimo/Pajėgumas/Spartos Ssd.Todėl mes niekada nesutiktų Ginčai apie visus Skelbimus, mes sąrašą,taigi, prašome maloniai susisiekite su mumis, pirma, prieš jums vieta užsakymą arba turite klausimų,tks!

Dažnai Užduodami Klausimai apie Šifruoto HDD Talpyklos

DUK:

1: Kaip daryti, jei pametėte slaptažodį ?

Atsakymas : neįmanoma atkurti HDD, jei pametėte slaptažodį.

Ji neturi priėjimo prie HDD, jei pametėte slaptažodį.

HDD gali būti panaudoti dar kartą, po to, naujai suskaidytas & suformatuotas.

Bet visi duomenys, saugomi HDD bus prarasta.

2: Kaip daryti, jei HDD Talpyklos neveikia ?

Atsakymas : Jūs turėtumėte pirkti visiškai patį HDD Talpyklos iš jav,

Ir paspauskite tą patį slaptažodį, kurį nuolat, tada jis leidžia įžengti į HDD duomenų.

3: Jei HDD gali būti iš dalies koduoti,ir iš dalies NE užkoduota ?

Atsakymas : Dabar ji gali būti tik visiškai užšifruotas .

4: Kokia situacija, jei įvesti neteisingą slaptažodį, daug kartų ?

Atsakymas : Jums gali ne leisti susipažinti su HDD duomenų, jei įvesti neteisingą slaptažodį ;

Yra neribotas laikas įvesti neteisingą slaptažodį.

5: Kokia padėtis, jei keičiasi slaptažodis yra gedimas ?

Atsakymas : Tai tik reikia įvesti pradinį slaptažodį,ir ji vis dar leidžia prieigą prie duomenų iš HDD

6: Ką daryti, jei HDD neveikia ilgą laiką, bet jis buvo prieigą prie duomenų iš HDD dar ?Kas atsitinka, jei išvykdami nors ?Tai galima paspauskite "lock" mygtuką, norėdami šifruoti HDD tiesiogiai be ištraukite USB kabelį nuo KOMPIUTERIO ?

Atsakymas : Tai gali būti gamyklinis nustatymas automatiškai "užrakinti", kai jokios naudos, o, pavyzdžiui, 5~10 minučių, arba nustatant laiką taip, kaip norite, kai gaminti.Tai automatiškai "Užrakinti" .Mes taip pat gali suteikti nustatymo "Užrakinti "paspausdami mygtuką" rankas, kai gamina, jei norite .

7: Jei HDD-A pašalina iš Saugiame HDD Korpusas A, tada įdėti HDD-A į kitą įprastą HDD Korpusas B ,Jei HDD-A-vis tiek leisti naudotis duomenų ?

Atsakymas : Ne, normalus HDD Korpusas B yra ne leisti susipažinti su HDD-A .

HDD-išlaikyti tą patį slaptažodį, kaip sukūrėte anksčiau.Kai jums įdiegti HDD-A į visiškai paties modelio Šifruojami HDD Korpusas B, iš tos pačios gamyklos, tai yra leisti susipažinti su HDD-A su savo pirminį slaptažodį .

Jei norite įdiegti kitą ne-užkoduotas HDD-B (jis buvo naudojamas ir anksčiau) į Šifruojami HDD Korpusas A , kaip gauti duomenis iš HDD-B, ir tai, kaip sukurti slaptažodį ?

Atsakymas : Tai yra ne leisti, kad prieiga prie duomenų HDD-B. turėtumėte išskaidyti ir suformatuoti HDD-B, kaip nauja kaip vadovo veikla .

8: tais atvejais, Kai nėra slaptažodis saugomas ?Ar slaptažodį būti pavogė jei jis pavogė "flash" ant PCB?

Atsakymas : NE.Slaptažodį būti saugomi skirtingose vietose, Jis negalėjo pavogė slaptažodį, jei pavogė "flash" nuo PCB

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai