KingSpec 2.5 Colių SATAIII hd SSD 128GB 256 GB kietasis diskas 512 gb ssd 1tb talpos 2TB SSD kietąjį diską, nešiojamojo kompiuterio darbalaukio nešiojamas kompiuteris

KingSpec 2.5 Colių SATAIII hd SSD 128GB 256 GB kietasis diskas 512 gb ssd 1tb talpos 2TB SSD kietąjį diską, nešiojamojo kompiuterio darbalaukio nešiojamas kompiuteris

w116058

Nauja

Yra sandėlyje

€31.93 €16.61
Vnt.

Žymos: kingdian ssd, goldenfir ssd, kingspec, ratai sunku, vsd 240 asus, kingdian, kingspec ssd, ssd, žaidimas nešiojamas kompiuteris, vsd 1t tb.

Apie po pardavimo politika:

Neseniai nustatėme, kad kai kurie pirkėjai grįžo į jav, VSD, kuris sukėlė apygardos valdyba perdegti dėl netinkamo naudojimo, ir net paprašė grąžinti pinigus.Patvirtiname, kad:

1. Jei VSD kenčia nuo netinkamo naudojimo, pvz., spausdintinių plokščių arba "flash" atmintį įrašyti ar žalą, mes NEGALI garantuoti, ji.

2. Po pristatymo paketo, mes teikiame 7 dienas jokios priežasties grąžinimo garantija, ir ji turi būti grąžinta nepažeidžiant antros pardavimas.Po 7 dienų, mes negali būti atsakinga už bet grįžti krovinių sukelia ne kokybės problemų, jei jūs grąžinate prekes.Be to, jei taikoma grąžinamoji išmoka, mes negali būti atsakingas už visus banko mokesčius, jei yra.

3.Mes suteikiame 3 metų garantija.Krovinių vežimo savikaina AA reiškia, kad jūs lokys grįžo krovinių vežimo sąnaudas ir mes bus atsakingas už siuntimo išlaidas.Ši politika taikoma tik vieną kartą už užsakymą.

Spalva išsiųstas yra atsitiktinai pasirinkta

Modelis bei spalva yra nuoroda tik, konkrečia tema, natūra gautos.

PIRKĖJŲ RODYTI

Daugiau pirkėjų, rodo, laukia jūsų...

Sveiki palikti 5-žvaigždučių atsiliepimų su nuotraukomis, jūsų komentarai bus turėti galimybę būti rodoma.Be to, ateiti susisiekite su mumis ir gausite papildomą nuolaidą kitam pirkimui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai