Suaugusiųjų Vertikalios Ventiliacijos Kamuolys, Bokso Greičio Kamuolys Masažuoklis Namų Sporto Įranga, Aukštis Reguliuojamas Perforavimo Maišą Fitneso Bokso Kamuolys

Suaugusiųjų Vertikalios Ventiliacijos Kamuolys, Bokso Greičio Kamuolys Masažuoklis Namų Sporto Įranga, Aukštis Reguliuojamas Perforavimo Maišą Fitneso Bokso Kamuolys

w7956

Nauja

Yra sandėlyje

€16.88 €11.47
Vnt.

Žymos: kovos boxe, du kartus skii krepšys, krepšys punch, krepšys greitis, sporto įranga, bokso, nešiojamų bokso mašina, fitnesas, boksas, kamuolys punch, paramos boxe, elastinga teniso, bokso kamuolys.

Kulka Taškų:

1、PUIKI DOVANA: Likti tinka, o smagiai!Ši priemoka starteris rinkinys vaikams apima viską, ko jums reikia įdomus ir naudingas dovana, kuri tęsiasi!Ieškote unikalaus Kalėdų, gimtadienio ar impulse dovanų, kad jūsų šeimos ir draugų niekada pamiršti?!Ieškoti ne toliau!Rodyti jūsų mažiesiems, kaip stipriai juos myli, geriausias jaunimo bokso nustatyti rinkoje!

2、ĮDOMUS PRATIMAS: Pasinaudoti gali būti įdomus, taip pat!Mes žinome laikyti vaikams aktyvus yra svarbu dabar daugiau nei bet kada!Įdėti šypsena ant savo veido su begalines valandas bokso patalpoje, į komfortą savo namuose, ar lauke, kieme ar žaidimų aikštelėje!Būk aktyvus, auginti raumenis ir pagerinti laiko ir rankų judesių koordinavimą su šiuo patogus bokso rinkinys!Nesvarbu, ar jie yra mokymo ar tiesiog nori turėti mažai įdomus, tai bokso rinkinys yra skirtas jums!

3、NEŠIOJAMŲ DIZAINAS: Lengva nustatyti.Viskas įskaičiuota!Mūsų stovinčioje pripučiami perforavimo maišą su reguliuojamo aukščio (43-60 cm).Jis ateina su rankiniu siurbliu paprasta sąranka!Super tvirtas siurbtukas bazė yra labiau stabili; tinka patalpų namo aukšte įrengimas.Tai be nuolatinio bokso kamuolys nebus jums nusivilti!

4、aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Naudojant aukštos kokybės PU, itin stiprus kempine, fiksuoto plieno, o ne kiti pardavėjai naudoti prastos plastmasės, bokso kamuolys yra patvaresni ir saugų darbų. 120,000 kartų naudoti be jokių problemų.

5、BAZĖS DYDIS: Apie 6 x 1,2 colio(D x H).Rutulys Dydis: apie 7.0 x 9.8 colių(L x H) / Aukštis: apie 43~60inch.

Savybės:

Lengvas ir aukštis reguliuojamas dizainas bokso kamuolys suteikti daugiau malonumo savo mokymo.

Lengvas montavimas ir lengva laikyti; paketas ateina su instaliavimo instrukcijos, todėl jūs galite lengvai įdiegti skylių kamuolys.

Bazė su siurbimo taures, galima greitai priedą ant lygaus, švaraus, lygaus, nonporous paviršių.

Puikus rinkinys, skirtas mokymo įgūdžių, vikrumo, ir koordinavimo.Puikiai tinka pagerinti rankų judesių koordinavimą, didinti širdies.

Specifikacija:

Pavadinimas: Bokso Kamuolys

Medžiaga: PU+PVC+nerūdijančio plieno

Svoris (apytiksl.): 2.7 kg

Dizainas: aukštis reguliuojamas

Reguliuojamas aukštis: apie 110-150cm/43.3-60inch

Proga: atsitiktinis

Naudojimas: viduje

Idealiai tinka: bokso mokymas

Kiekis: 1pc

Pakavimo Sąrašas:

1 x Bokso Greičio Ball Set

1 x Ranka Siurblys

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai