Darbalaukio Skylių Kamuolys Siurbimo Stovinčioje Reflex Greitis Kamuolys, Bokso Maišas, Bokso Pjedestalo Kamuolį Su nemokamu Pripūtimo Atsitiktine spalva

Darbalaukio Skylių Kamuolys Siurbimo Stovinčioje Reflex Greitis Kamuolys, Bokso Maišas, Bokso Pjedestalo Kamuolį Su nemokamu Pripūtimo Atsitiktine spalva

w140221

Nauja

Yra sandėlyje

€22.54 €16.23
Vnt.

Žymos: mens mados maišelį pasukami, bokso greičio perforavimo maišą, bokso maišai, perforavimo maišas bokso stendas sunkiasvorių mma, du kartus skii krepšys, krepšys punch, krepšys greitis, bokso maišas reflex baras, kamuolys punch, uppercut perforavimo maišą.

Aprašymai:

1. Produkto Pavadinimas: Desktop Streso Sumažinti Greitį, Bokso Kamuolys

2. Medžiaga: PU soft kino medžiagos

3. Ypatumai: Jis mėgsta elastinga pavasario, kad galėtų iš karto atstatyti į pradinę būseną po to, kai sulenktas.Kad gyvis bazės su gera siurbimo yra erdvės taupymo, lengva sumontuoti ir puikus butas darbalaukio ir stiklo stalo.

Jūs galite naudoti ją į bokso pratimai, kad sumažinti stresą.Ateina mažas siurblys.

4. Dydis: (vidut.)

1) L: raudonas ir juodas aukštis: 36 cm)/14.17", rutulio skersmuo: 17 cm/6.69", pagrindo skersmuo: 12 cm/4.72", spring aukštis: 12 cm/4.72"

2) S: visa raudona aukštis: 34 cm/13.39", rutulio skersmuo 14.5 cm/5.71", pagrindo skersmuo: 12 cm/4.72"

Pakavimo sąrašas:

1X Bokso Kamuolys

1X Mažas Siurblys(Atsitiktinių spalvų)

Garantija ir Garantijos:

1. Grįžti priimami, jei tai kokybės problema ir neteisinga prekės išsiųstus, sumokėsime visas išlaidas.Jei tai nėra kokybės problema, klientas yra atsakingas už visas išlaidas, įskaitant laivybos išlaidos mes mokama.Prašome grąžinti per 7 dienas nuo gavimo.

Dėmesio: neišmeskite elementų pradinės sąlygos ir fotografuoti sugedusią dalį, tada kreipkitės į mus, prieš siunčiant jį atgal.

Dydis ar Tinka Klausimų:

1. Dydis yra pagrįsti konkrečiais matavimai ir Kinijos Stendas, prašome patikrinti prieš pateikdami užsakymą, PRAŠOME PASIRINKTI DYDĮ PAGAL IŠSAMIAI MATAVIMAI, NE TIK 'DYDIS', Mūsų dydis negali pats, kaip standartinis.

Pristatymo Būdus:

1. Pristatymas per 1-5days, išskyrus atostogų.

2. Ji paprastai trunka apie 15-28 dienomis (Registruotu oro paštu), 5-7 darbo dienų (iki Express Shipping), kad dauguma šalių, o gali būti ir ilgesnis dėl griežtos muitinės Kontrolės

3. Remiantis mūsų patirtimi, ir muito mokestis gali būti mokamas ne jūsų pusėje, atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius ir kt.kuri gali atsirasti, einančios per muitinės tikrinimai, paskirties šalį

4. Excemption sąlyga: pardavėjas negali turėti atsakingi už nepristatymą ar pavėluotą pristatymą, kad dėl stichinių nelaimių, karų ar kitų priežasčių Jėgos Majear.

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai vertingas dalykas, mes po, jei nieko netikėto neįvyks, mes esame visada pasiruošę jums padėti ir išspręsti ją su dauguma protingų sprendimų.

2. Jūs taip pat dauguma pritarė, kad susisiekti su mumis bet kuriuo metu, visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, mes padarysime viską, kad pateikti jums džiaugsmingai pirkinių expericence su mumis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai