1/2/4PCS LITOM 140 LED Saulės Šviesos Energijos Saulės Sodas, Šviesos, IP65 Vandeniui PIR Judesio Jutiklis Saulės spindulių Garažas Kieme Lauko

1/2/4PCS LITOM 140 LED Saulės Šviesos Energijos Saulės Sodas, Šviesos, IP65 Vandeniui PIR Judesio Jutiklis Saulės spindulių Garažas Kieme Lauko

w77322

Nauja

Yra sandėlyje

€15.45 €10.05
Vnt.

Žymos: žirklių, paprastas judesio jutiklis led šviesos, sola sodo žibintai, judesio jutiklis šviesos, led, patalpų augalų lentynos, le šviesos, žiemos sodas šviesos, saulės lempa, styginių lauko šviesos.

1/2/4PCS LITOM 140 LED Saulės Šviesos Energijos Saulės Sodas, Šviesos, IP65 Vandeniui PIR Judesio Jutiklis Saulės spindulių Garažas Kieme Lauko

Produkto Pagrindinė Funkcija 1. Saulės šviesa yra pagaminti iš premium ABS medžiaga ir turi IP65 vandeniui lygis, kuris gali atlaikyti sniego, lietaus ir kitų ekstremalių oro sąlygų. 2. Ji turi 3 šviesos režimas, įskaitant silpno apšvietimo režimas, žmogaus kūno sąveikos+silpno apšvietimo režimas ir žmogaus kūno jutimo režimas.Prašome paspauskite ir laikykite paspaudę viršuje esantį mygtuką 1 sekundę patekti į kitą režimą. 3. Built-in 18650 akumuliatorius parduotuvių elektros energijos tiekimas nakties LED žibintai.Tiesiog įkraukite saulės šviesos tiesiogiai į saulę 8-12 val, jis bus puikus apšvietimas. 4. Mūsų saulės sienų apšvietimo naudoja 3-sided dizainas.Mes modernizuotos naktį šviesos ir plėsti, atsižvelgiant aprėpties srityje beveik 3 kartus.Plataus kampo lauko jutiklis, šviesos, dabar iki 270° kampu. 5. Patobulinta judesio jutiklis gali aptikti iki 120° ir jutiklio ilgis yra 26 pėdų, suteikia jums ilgiau aptikimo atstumai.Ši lauko lemputė suteikia saugumą ir patogumą, kai vaikščioti naktį. 6. Platus allpication už sienos, sodas, kiemas, kelias, veranda ir kt.Produkto Aprašymas IP65 Vandeniui Reitingų, Visas Oras Pasiruošę, atsparūs Karščiui, šalčiui atsparus, vandeniui Premium Lauko Saulės Sienos Žibintai 270 laipsnių apšvietimo diapazonas, platesnė žiūrėjimo zona, 140 LED lempučių, ryškesnis kaip niekada Didelis-efektyvus Saulės Skydelis 25s ilgai apšvietimo laikas, kai judesio aptinkamas dar kartą per apšvietimo 3 Apšvietimo Režimus Visada On/ Jutiklio režimas/ Sensor +Artimosios šviesos režimas 140 LED Saulės Žibintas PK Kiti lengvas Ir Mažas Įdiegti, Kai Yra Pilna Saulės Produkto Realus Nuotraukas Produkto Specifikacija

Modelis 140 LED Saulės Žibintas

Medžiagos PC+ABS

LED tipas 140SMD2835 0.2 W/VNT

Saulės skydelis 5.5 V 1.43 W

Vandeniui lygis IP65

Baterijos 18650 ličio baterija 3.7 V, 2200MAH (su įkrovimo ir iškrovimo apsaugą)

Išėjimo galia 3.2 V/7W

Įkrovimo laikas: 8 valandos saulės atokaitoje

PIR stebėjimo kampas 120 laipsnių

Aptikimo atstumas 3m

Dydis-12.5 x 9.7 x 4.8 cm

1 pastaba. Prašome mokestis saulė už 24 val., prieš naudodami jį pirmą kartą. 2. Geriausia montavimo aukštis 2-3m. 3. Įdiekite saulėtoje vietoje. 4. Žiemos dienos yra trumpos, ir apšvietimo laikas yra proporcingas dienos įkrovimo laikas.

Apšvietimo režimas OFF: Off režimas 1 Pavara: Žmonės ateina į šviesą, iki 20-25s, tada niekas avmi. 2 Pavara: Žmonės ateina į šviesą, iki 20-25s, ir tada, kai niekas ten, šviesa visada yra silpnas. 3 Pavara: silpna šviesa yra visada, nesvarbu, jei kažkas, arba niekas.Pakuotės Turinys 1 x Saulės Sienos Šviesiai 1 x Montavimo Varžtų Rinkinys, Prekybos Pastaba

Apie Mokėjimo>>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelės yra per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos>>

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi 2-7 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Dauguma nuotraukų išvardytų priima savo komanda, jie yra 100% realių nuotraukų.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgalį ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. , Jei jums nereikia gauti savo daiktus per 30 dienų nuo jūsų pateiktas mokėjimo.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra, kad mūsų klientai patenkinti.

Apie Atsiliepimą>>

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti mūsų gaminius ar paslaugas.

Apie Dropshipping>>

Mes paramos dropshipping.Sincrelly tikimės ilgalaikio bendradarbiavimo su jumis ir padėti savo businiess.Prašome don ' t heistate kreipkitės į mus :)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai