YIYANG LED Saulės String Žibintai 12m Romantiška Lauko Atostogų Vestuvių Sodo Puošmena Šviesos Vandeniui Lempos Calido Blanco Rosas

YIYANG LED Saulės String Žibintai 12m Romantiška Lauko Atostogų Vestuvių Sodo Puošmena Šviesos Vandeniui Lempos Calido Blanco Rosas

w108540

Nauja

Yra sandėlyje

€10.97 €7.68
Vnt.

Žymos: hdmi plug hp, suknelė insita, lempos sun5max, koax kabelis f, pigūs kubas 2, habaya mergaitės, evangelijos suknelė, kob w09 atgal, kamomo pranešimų.

YIYANG Saulės Lempos 4,8 m-12m Romantiška Fėja Lauke, Saulės Šviesos Daugiaspalvis Atostogų Vestuvių Sodo Puošmena Vandeniui String Žibintai

Pastaba:

1. Prašome pastaba: visos rožės pati prieš įjungti šviesą, yra Skaidrios, baltos spalvos, spalvos pokyčiai su šviesios spalvos, ačiū.

2. Rose medžiaga šis modelis yra Kietos Plastmasės, jei norite, kad didelis minkštas švelnus PVC putų rožės (7cm skersmens), prašome nusipirkti ją žemiau esančią nuorodą.

Saulės skydelis:2V/75mA

Baterija:1pcs 1.2 V/600mAh Ni-MH

LED/Rožės Q'ty:20pcs/50/60/100 VNT

Iš viso Vielos Ilgis: 4,8 M/7M/10M/12M(kurį sudaro Pirmaujančių laidas:1,5 m)

Rose Medžiaga: Kietas Plastikas

Rose Pati Spalvą, prieš priešakines: Skaidri, Balta

Apšvietimo laikas:apie 8hours ne visiškai įkrautas

Apšvietimo režimas:Nuolat ir Mirksi pasirinkimas

Jūs galite padaryti įvairių stilių, ši rožė led string šviesos lauko, tiesios linijos žiburiai arba boutique/pluoštas gėlių buteliai papuošti jūsų sodą.

RGB

Balta

Šilta Balta

Mėlyna

Nekilnojamojo Kulka prieš šviesa įjungta, prašome pastaba: visos rožės pati spalva yra skaidri, balta, spalvos pokyčius, su šviesios spalvos.

Naudojimas Pranešimas

Nes visi saulės led sekas reikia sensored tamsoje, tiek dieną, kai klientai matys, kad žibintai neveikia ne visi, jei jūs norite išbandyti juos dieną, prašome laikytis žemiau tinkamą instrukcijos.

Daugiau Knowledges LED Stygos(Q&A):

Kokia Įtampa?

Yra 3 tipai, vienas yra AC110-265V, kurie gali būti naudojami savo namuose įtampos tiesiogiai.

Dar viena baterija valdomi led eilutės, kurios yra labai patogi ir paprasta montavimo.galite kreiptis į mūsų susijusių produktų.

Naują atvykimo viena yra Saulės Valdomi led stygos.

2. Paraiškas led sekas

Atostogų Apdailos žiburiai dėl ll rūšių atostogų ir visų rūšių šalis daugiau nei Christamas Medžių.

Interjero projektavimo, tokius, kaip papuošti namus, viešbutį, KTV, baras, diskoteka, klubas ir pan.Architektūrinis projektavimas, tokių kaip Dekoratyvinis apšvietimas, pastatų, krašto apšvietimas, apdaila ir kt.Reklamos projektas, pvz., Lauko šviečiantieji ženklai, billboard apdaila ir kt.Vaizdinės reklamos projektavimo, tokius, kaip šokoladinių gėrimų spintelės, batų spintelės, papuošalai, skaitiklį ir pan.Povandeninio apšvietimo inžinerijos, pavyzdžiui, apdailos žuvų bakas, akvariumas, fontanas ir kt.Automobilio apdaila, pavyzdžiui, motorcar važiuoklės, viduje ir išorėje Automobilį, Aukštos stabdžio apdaila ir kt.Miesto apželdinimo, kraštovaizdžio dizainas, švenčių dekoravimas ir t.t.

Pristatymas:

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) daugelis pašto paslaugų, tokių kaip HK post/China post/Singapore Post/Netherland Paštu, paprastai Pagal 2KG bus išsiųsti Kinija po Oro pašto visoms prekėms be baterijų.Už prekes su baterijomis, paprastai mes naudojame Netherland Paštu arba Singapore Post priklauso nuo skirtingų šalių.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

* Pristatymo paprastai imtis 15-45 dienų atvykti į paskirties vietą.Tačiau dėl kai kurių Pietų Amerikos šalių, kartais reikės daugiau nei 60 dienų, prašome jį suprasti.

Apmokėjimas:

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

* Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.Jei už didelį užsakymą, taip pat galime priimti TT per Banko ir Western Union.

Grįžti & Keistis politika:

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, jei dėl kokių nors priežasčių jums nėra įvykdytos, jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti & keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Kitas Politikos Kryptis:

*Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai