Šiuolaikinių LED Spiralės Stalo Lempos Lenktas Stalas Naktiniai staleliai, Lempa šaltai Balta Šiltai Balta Šviesos Gyvenamasis Kambarys Miegamasis Skaitymo Šviesa

Šiuolaikinių LED Spiralės Stalo Lempos Lenktas Stalas Naktiniai staleliai, Lempa šaltai Balta Šiltai Balta Šviesos Gyvenamasis Kambarys Miegamasis Skaitymo Šviesa

w76424

Nauja

Yra sandėlyje

€31.04 €18.63
Vnt.

Žymos: lempos tabl, stalas kartus, ny sniego gaublys, apšvietimo seletti, lempa led, toalhas de mesa, 3d dragon lempos, abajur mesa, led, lampshad.

Akių Apsauga

Išlenkto stalo lempos yra artimas dienos šviesos apšvietimas, difuzijos skydelis skleidžiančius švelnios šviesos, be dvasios, spindesio ar mirgėjimo, kurį tobulina skaitymo, darbo ir studijų.Minkštas ir subalansuota Šviesos energiją ir akių-rūpestinga LED, kurie sukuria vienodą ne blyksinčios šviesos, kurios papratimas skauda akis.

Mažas Energijos Suvartojimas

Lenktas stalo lempos yra plonas aliuminio su paslėptas LED šviesos šaltinis.Tai bus sutaupyti jūsų elektros sąskaitą.Mažas energijos suvartojimas ir niekada nebus, reikia pakeisti šviesos šaltinis.

Anti-rust

Žibinto korpusas pagamintas iš aukštos kokybės aparatūros, rafinuotas ir elegantiškas baltos spalvos dažais, kurie yra gydomi kelių procesų ir niekada rūdys.

Supaprastintas Dizainas

Spiralės aptakaus dizaino, naudoti minkštesnė pusė-žėrintis technologija, kad būtų išvengta tiesioginės šviesos sugadinti regėjimą.Lengva švarus ir veikti, plug and play.

Taikymo sritis

Spalvos temperatūra white ir warm white, geriausias pasirinkimas bet koks atsitiktinis, šiuolaikinio, ar meditacinę aplinką.Lenktas stalo lempos ne tik lempos, bet taip pat apdaila, kuri puošia stalas, lentynos ir visi baldai su savo stilingu dizainu.Unikalus lempa tinka kiekvienai progai.

Tipas: Lenktas Stalo Lempos

Kiekis: 1 VNT

Medžiaga: Aliuminio

Spalva: Juoda, Balta, Auksinė

Galia: 19W

Kištukas: ES,JAV

Dydis: D125*H450mm

Vieta: 5-15 ㎡

Pakuotės dydis: 51*17*16cm/20.07*6.69*6.29 į

Pakuotės svoris: 910g/32.10 oz

Pakuotė:

1 * Lenktas Stalo Lempos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai