10W LED Viršų Stalinės Lempos, 3 Klasės Ryškumą su Chagre Uosto LCD Laiko Kalendorius Temperatūra biuro, svetainė, Miegamojo Lovos

10W LED Viršų Stalinės Lempos, 3 Klasės Ryškumą su Chagre Uosto LCD Laiko Kalendorius Temperatūra biuro, svetainė, Miegamojo Lovos

w183335

Nauja

Yra sandėlyje

€58.62 €46.90
Vnt.

Žymos: lempos tabl, artpad lempos, pirštinės lazeriu, artpad stalo lempa, artpad stalo lempos, lempa led, vykdomosios stalinis kalendorius, offic lentelė, stovas, kalendoriaus stovas.

Karšto Prekės

$28.24 $36.21

$41.29 $52.93

$54.16 $69.43

$45.73 $58.63

$35.88 $46

$41.11 $52.71 10W LED Viršų Stalinės Lempos, 3 Klasės Ryškumą su Chagre Uosto LCD Laiko Kalendorius Temperatūra biuro, svetainė, Miegamojo Lovos Funkcijos: LED Stalo Lempa Tamsos Touch Stalo Lempa su skystųjų KRISTALŲ Ekranas ★2800-6000K baltos šviesos efektas lempos ★3 laipsnio ryškumas mygtukinis apšvietimo reguliatorius ★Su ON/OFF palieskite klavišą ★DC12V/1A maitinimo Privalumai: ★Llluminate super plataus kampo ★Eco-friendly, gyvsidabrio nemokamai, radiacinės nemokamai ★Akių apsauga: vienodas ir švelnios šviesos poveikis, anti-akinti sumažinti regėjimo nuovargis ★Puikus šviesos kokybė: didelio skaisčio šviesos poveikio, didelio grynumo, didelis spalvų perteikimo ★Efektyvų šilumos išsklaidymo ★Energijos taupymo: mažas energijos suvartojimas, mažas skilimas, sutaupyti 80% energijos ★Ilgas tarnavimo laikas (daugiau nei 35, 000 valandų) ★Nuimamas stulpų ir pamato konstrukcijoje,tai lengva atlikti. ★Į lempos stulpą ir šviesos gali būti reguliuojamas,tiesiog susitikti jums įvairius apšvietimo kampas.Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS+pc Max galia: 10W Tipo LED lemputes: 2835 Lempos spalvos temperatūra: šaltai:5000-6000K, šiltas:2800-3300K, Balta:4200K-5000K Lempos eksploatavimo laikas iki: 35,000 VAL Lempos ryškumas: Šviesos srautas, 1500LM Lempos apšvietimas: >1500lux 30CM Spalvų perteikimo indeksas: > 80RA Maitinimas: DC 12V/1A Garantija: 24 mėnesiai Priedai:DC 12V adapteris, USB kabelis, Naudotojo vadovas Gebėjimas Imti Smart Telefonas Su USB Įkrovimo lizdas ar galios bankas.Įkraukite Telefoną, O Naudojant Šviesos.Patrauklus Dizainas : Geras, Ryškus led stalo lempa su usb įkrovimo lizdas Pritemdomi: Jis turi 3 lygių ryškumo 3 rūšių spalvų(warm white,Nuture balta ir cool white), galite pasirinko patogus šviesos norite.Saugo jūsų akis ir protas atsipalaiduoja skaitydami knygą, ar kai jūs naudojate savo kompiuterį.Yay!Jokio galvos ir akių nuovargį. Derinys Stalo Lempa su skystųjų KRISTALŲ Ekranas : Tai rodo, temperatūra, laikas ir data, ir žadintuvas.Kai apšvietimas nėra reikalingas, išjunkite jį paliesdami mygtuką " on/off ir tik LCD ekrane bus matyti su laiku, data, dieną ir temperatūrą.Lempa turi ličio-metalo baterija, todėl laiko, datos ir kalendoriaus parametrai yra išsaugomi, jei galia yra prarasta.

IŠMANIŲJŲ TELEFONŲ ĮKROVIMO : Galimybė Nemokamai Smart Telefonas Su USB Įkrovimo lizdas.Įkraukite Telefoną, O Naudojant Šviesos.PASTABA: Tik Prietaisų 500MA.Ne Įkrovimo Tablečių.Prietaisai gali būti pažeista, jei jie reikalauja daugiau nei 5v 1-1.5 arba aukštesnės įtampos elektros energijos.Įrenginys Naudoja AC Adapteris, Maitinimo.Ne Bevielio Ryšio.USB įkrovimo uosto,verslo tipo.

100% Pasitenkinimo Garantija : 30 dienų Grąžinimo & Grąžinimo politika be vargo; Gauti visą kompensaciją greitai arba nemokamai pakeitimo, jei nesate visiškai patenkinti; Nemokamai visą techninę paramą ir 12 mėnesių gamintojo garantija.

Lempa su jav kištuko, galėtume siųsti adapteris, AU ,EU ar UK plug kaip dovana.Jei jums reikia, pls palikite mums žinutę apie jūsų kištuką.Ačiū iš anksto

Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė , WebMoney, banko pavedimu ir kt.

1.Jūsų daiktai bus paskelbtas antroje darbo dieną po apmokėjimo gavimo. (Mes informuosime jūs el. paštu, jei vėlavimas įvyko dėl atostogų įvykius.)

2.Prašome užpildyti savo pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį; ypač Rusija pirkėjas, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, mes ne, atsakingų už muitų, gali būti, muitų, dėl kai kurių countrys muitų politika .Kai tai atsitiko, prašome muitinio įforminimo sau.

4.Jokių problemų turite, ar negali būti, delsė kreiptis į mus, mes stengiamės patenkinti jus.

1.Prašome patikrinti, ar pakuotė ir prekės atidžiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2.Jei turite kokių nors problemų ar nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, prašome neturi būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš

3.palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

4.Jei ne problema, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Prašome patikrinti pakuotės ir elementus, kruopščiai, gavusi.

Vadovas, sprendžiant problemas, kaip žemiau

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai