Ultragarso Vibracija BatteryFace Plovimo Šepetys Veido Odos Valiklis Blackhead Valiklis Porų Valiklį, Veido Masažas, Odos Priežiūros Priemonė

Ultragarso Vibracija BatteryFace Plovimo Šepetys Veido Odos Valiklis Blackhead Valiklis Porų Valiklį, Veido Masažas, Odos Priežiūros Priemonė

w74925

Nauja

Yra sandėlyje

€26.23 €15.74
Vnt.

Žymos: kinijos bamboe padėklai, kinijos chalatas 6xl, apima kietojo disko ps4, anti-slydimo vonios plytelės, gofruotas mažas langelis, birthstone žiedas mėlyna, byla knyga "iphone" 5se, kinijos miežių gėrimas, įrašo auskarai shopee.

Ultragarso Vibracija BatteryFace Plovimo Šepetys Veido Odos Valiklis Blackhead Valiklis Porų Valiklį, Veido Masažas, Odos Priežiūros Priemonė

Specifikacija:

Produkto pavadinimas:4 (1 Elektrinis Veido Valymo Šepetys

Spalva: rožinė/balta/žalia

Medžiaga:ABS

Dydis:Kaip paveikslų paroda

Įtampa:0.8 W

Įėjimas:5V

Srovė:200mA

Įkrovimo laikas:2 valandos

Maitinimo įtampa:3.7 V 300mAh

Aprašymas:

【VEIDO VALYMO ŠEPEČIŲ RINKINYS】- Veido plovimo šepetys gali 360 laipsnių visiškai giliai valanti odą. 7X efektyviau nei rankinis valikliu.Ji gali veiksmingai pleiskanomis negyvas ląsteles, inkštirus, spuogus ir dulkių dalelių, užsikimšusias poras.Be to, ji gali skatinti kraujotaką ir padidinti odos elastingumą, sugriežtinti žuvo odą, sumažinti raukšles, sumažinti poras, ir išlyginti smulkias linijas.Skatinti kremas absorbcijos, todėl jūsų oda atrodo jauna ir sveika.

【4-IN-1 VEIDO VALYMO ŠEPEČIŲ】- Šis veido valymo šepečių ateina su 4 teptuku galvos.Super minkštas šepetys galvutė kasdien švelnus valiklis; Geležinkelių masažas šepečiu galvos masažuoklis, veido ir kūno, skatinti kraujo apytaką; Silikoninis šepetėlis galvos sausos ar jautrios odos; Giliai cleasing teptuku galvą giliai valanti poras ir purvo.

【3 GREITIS SUKASI VEIDO TEPTUKAS】- Tai veido valiklį, turi galingą sukimosi funkcija, kuri gali pakeisti greitį lygį, atsižvelgiant į skirtingus poreikius.Ilgai paspauskite mygtuką dvi sekundes, teptuku galvos bus pakeisti kryptį, 360° giliai valanti odą.Jį galima lengvai pašalinti kosmetika, purvo, inkštirų, naftos ir negyvas odos, išspręsti dėmių ir užsikimšusias poras, ir taip pagerinti odos elastingumą ir kolageno gamybą.

【USB ĮKROVIMO & VANDENIUI】- veido teptukų rinkinys yra atsparus vandeniui, patogūs naudoti vonia arba dušas(nenardinkite į vandenį ilgą laiką).Nuimamas indukcinis apmokestinimo bazė, patogūs ir saugūs, didelis baterijos talpa, ilgiau nei 30 dienų, už vieną visiškai nemokamai.Prašome visiškai įkrauti prieš naudodami pirmą kartą.

【GERIAUSIŲ DOVANŲ RINKINYS】- veido brush cleaner kompaktiškas ir lengvas, lengva nešiotis.Tai yra patogiau mėgautis veido spa savo namuose ir keliauti.Veido valymas šepetėliu yra puiki dovana šeimai ir draugams.

Paketas Apima :

1 x Pagrindinis Mašina

1 x Bazės

4 x Daugiafunkcį Massager Šepetėliai

1 x USB kabelis

1 x vartotojo vadovas

Šiltas Patarimai:

Nuplauti paviršius švariu vandeniu ir nuvalykite šepečiu galvos.Leisti šepetėliu sausa, atvirą ir gerai vėdinamoje vietoje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai