Inface Versijos Veido Valymo Šepečių Ir Vakuumo Blackhead Valiklis Odos Priežiūros Porų Spuogai Spuogas Šalinimas

Inface Versijos Veido Valymo Šepečių Ir Vakuumo Blackhead Valiklis Odos Priežiūros Porų Spuogai Spuogas Šalinimas

w126746

Nauja

Yra sandėlyje

€52.05 €36.43
Vnt.

Žymos: inface sonic xiaomi, whitenicious, inface jonų, vardinė sonic face brush, veidą nuplaukite xiaomi, infac, veido cleanse mašina, veido xiaomi inface, veido įranga, didelis valymo šepetys.

Aprašymas:

Pasirūpinkite savo veido odos sveikata yra lengva su inFace Elektroninių Grožio Veido valymo priemonė, ji gali veiksmingai valyti nešvarumus nuo veido ir sumažina gingiva nekrozės, labai praktiška ir patogu, ir yra taip pat domu dovana jūsų tėvai ir draugai.

Savybės:

Patobulinta Versija Valymo Priemonė Atnaujinti funkcija: 1. Penkias Pavaras, Pridedant Minkštas Ir Patogus Įrankių, Minkština Odą. 2. Medžiaga yra atnaujintas.Medžiaga-produktas yra pagamintas iš valgomųjų klasės silicio dioksido gelis.Jis yra patvirtintas JAV FDA ir yra labiau patikimas naudoti. 3. Veiklos atnaujinimą, naujas smart priminimo funkciją.Šiuo režimu, jis nustos 1s kas 3s, priminti jums, kad keisti dalis.Taip pat 90-ŲJŲ laikas sonic valymo režimas.Smart valiklis, giliai valanti. 4. Patobulinta Versija Valymo Priemonė Pritarė Dauguma Suaugusiųjų Žvaigždžių Kinijoje.Naudojant Jį, Yra Lygiavertis Patogus Ir Jaukus Grožio Salonas Tarnyba.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai