5VNT Elektroninis skaitmeninis displėjus stalo dabartinės ammeter dc maitinimo LxD5130 DC5V -1v/999 inverter suvirinimo aparatas

5VNT Elektroninis skaitmeninis displėjus stalo dabartinės ammeter dc maitinimo LxD5130 DC5V -1v/999 inverter suvirinimo aparatas

w70901

Nauja

Yra sandėlyje

€14.35
Vnt.

Žymos: 20a ammeter, nuolatinės srovės matuoklis, volt dc amperų matuoklis, lanko šalto suvirinimo mašina, didelis ammeter, programuojamas maitinimo galia, dc ammeter analoginis mini, amper nuolatinės srovės matuoklis, keweisi dc ammeter, nustatykite maitinimo šaltinis.

Susiję produktai

PRISTATYMAS

1. Dauguma pasaulio Šalių PRISTATYMAS.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir fotografavo save.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

MOKĖJIMAI

1. Mokėjimas turi būti atliktas per 4 dienas nuo aukciono uždarymo. (Ne mokėjimo gali būti UPI(Nemokama Punktas) yra įtraukti į jūsų sąskaitą.

3. Iš VISO MOKĖTINOS SUMOS apima galutinė aukciono kaina, plius S&H(Laivybos ir Tvarkymo).

4. S&H bus nustatomas remiantis LAIVO adresą.ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NĖRA INCLU DE PAREIGAS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.

5. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakuotės ir kt.)

Atsiliepimai

Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus ,prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus, mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

Ačiū jums labai!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai