Nemokamas Pristatymas LED Digital Voltmeter Ammeter DC 0-100V 300V 600V DC Įtampa Srovės Matuoklis DC 0-999mA 3A 5A 10A 20A Amperas Metrui

Nemokamas Pristatymas LED Digital Voltmeter Ammeter DC 0-100V 300V 600V DC Įtampa Srovės Matuoklis DC 0-999mA 3A 5A 10A 20A Amperas Metrui

w90510

Nauja

Yra sandėlyje

€8.70 €6.96
Vnt.

Žymos: ac ampermeter, ammeter volt, ANALOGAS, volt dc amperų matuoklis, pastatyta elektrine orkaite, garso vu meter, 1394 jungtis 6pin, skaitmeninis matuoklis voltmeter, vu metras, keweisi dc ammeter.

************************************************************************************************************************************************************************

Nemokamas Pristatymas LED Digital Voltmeter Ammeter DC 0-100V 300V 600V DC Įtampa Srovės Matuoklis DC 0-999mA 3A 5A 10A 20A Amperas Metrui

Dėmesio:

1, 999mA, 2A, 5A, 10A, 20A,perstūmimo yra pastatytas.

2,Daugiau nei 20A ,turite naudoti perstūmimo į darbą,net 0.1 A, ar ji bus sudeginta.

3,Daugiau nei 20A,perstūmimo nėra pastatytas,jums reikia nusipirkti atskirai.

(1)Jei turite šuntas , prašome atkreipkite dėmesį, kad jūsų perstūmimo specifikacija (standartas yra 75mV, jei ne pažymi, visi pagal 75mV pristatymo)

(2)Jei neturite šuntas, prašome užsisakyti atitinkamą perstūmimo, mes ne pranešimo išsiuntimo metu.

4,, Nes 24V baterija pilnas kintama įtampa gali būti daugiau nei 30 V, taigi "ne" rekomenduojama tiesiogiai naudoti 24V akumuliatoriaus.

5,esant tokioms aplinkybėms, ji yra labai rekomenduojama pasirinkti: izoliacija matuoklis (pavieniais atvejais elektros energijos tiekimo m) :

(1) Jeigu du ar daugiau metrų, yra įrengtas ant prietaiso. (2), negali būti izoliuotas maitinimo.

Techniniai Parametrai:

Vaizdo režimas: 0.39 "LED, Raudonas įtampos,Žalia dabartinis

Matmenys: 70 × 40 × 30 mm

Montavimo anga: 68 x 38 mm

Matavimo greitis: ≥ 500mS / laikas

Matavimo tikslumas: 1% (± 2 skaitmenys)

Savybės: skirtumas bewteen standartinių skaitiklių ir izoliacijos matavimo prietaisas :

(1) Standartinių skaitiklių: neigiamą elektros energijos tiekimo ir bandymų pusėje yra prijungtas.Tai reikia nepriklausomo elektros energijos tiekimo.

Ji negali būti leidžiama daugiau nei dviejų metrų naudoti vieną elektros energijos tiekimo.

(2) aš solation metrų: neigiamą elektros energijos tiekimo ir bandymų pusėje nėra prijungtas.

Jie yra izoliuoti.Ji gali būti leidžiama daugiau nei dviejų metrų naudoti vieną elektros energijos tiekimo.

Platus maitinimo diapazonas, atvirkštinio poliškumo apsauga.Ekrano įtampos ir srovės ekrane tuo pačiu metu.

Naudoti SMT technologija,tad nuoseklumas yra labai gerai.Su galinį dangtelį,saugų ,patikimą ir dulkėms.

Kablelio tikslumu automatiškai perkeliama.

M i a įtampa kalibravimo potenciometras, dabartinė kalibravimo potenciometras, galite reguliuoti patys.T jis tolarance yra visiškai egzistuoja.

Geras anti - trukdžių gebėjimas, parodantis atnaujinimo greitis.Su penkiais laidais,ryšys yra patogus,naudojamas stebėti, akumuliatoriaus įtampa,taip pat gali būti naudojamas ir kitų produktų.

Prisijungimo Būdas: Šis matuoklis yra įrengti penki laidai, prašome rasti specialistų, griežtai laikantis šių jungimo schema, jeigu kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.Skaitiklio maitinimo šaltinis: dvi-vielos terminalų Juoda viela: Neigiamos energijos tiekimas.Raudona viela: Teigiamos energijos tiekimas.

T esting pusėje : trijų laidų gnybtai COM : Testas common terminalo( COM yra commond neigiamas voltmeter ir ammeter) V + : Testas teigiamas įtampos įėjimas A + : Testas teigiamas, atidarytas įvesties.Tik jis gali būti prijungti apkrovos neigiamas ir apkrovos galia yra neigiamas, kaip parodyta žemiau.

Darbo sąlygos:

Darbinė temperatūra: -10 ~ +50 ℃

Darbinė drėgmė: 10 ~ 80% (be kondensacijos)

Darbinis slėgis: 80 ~ 106kPa

Saulės poveikis: jokio tiesioginio poveikio

Vežimas: visame Pasaulyje laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai nuotolinio šalių ir APO/FPO), Mes organizuojame siunta, kai tik baigsite savo mokėjimo.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Ji gali svyruoti, ypač per atostogų sezoną.Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Pristatymo Terminas:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<