Išmanusis telefonas Vlog Nustatyti Profesinės Kit LED Šviesos Žiedas+Mikrofonas+Trikojis Telefono Stovas Telefonai/Fotoaparatas

Išmanusis telefonas Vlog Nustatyti Profesinės Kit LED Šviesos Žiedas+Mikrofonas+Trikojis Telefono Stovas Telefonai/Fotoaparatas

w67449

Nauja

Yra sandėlyje

€73.19 €35.13
Vnt.

Žymos: andoer europos sąjungos oficialusis, kamera microfone, led žiedas, zi kameros apšvietimas, ledp260c, lempa led žiedas, selphy šviesos žiedas, kamera vlog, le šviesos, savininko telefonas žiedas.

Produkto Aprašymas:

*1. Modelis: PKT3025

*2. Medžiaga: ABS+PC

*3. Platformos Dydis: 25 x 23 x 4 cm

*4. Įrenginys Svoris: 164 g

*5. Jungtis: 1/4"

*6. Spalvos: mėlyna, raudona

Komplektą Sudaro:

1 x Gręžimo

1 x Mic

1 x Žiedas Šviesos

1 x Trikojo

1 x Perdavimas Stendas

2 x Audio Kabelis

Produkto Savybės:

*1. Būtina turėti pilną, kad jums, kad fotografavimo vaizdo įrašus daug lengviau ir lengvas.

*2. Žiedas Šviesos.A 120mm LED šviesos žiedas su 360° sukamoji jungtis, built-in 40 vienetų LED granules aukštą ryškumą, ten spalvų apšvietimo režimas, reguliuojamas ryškumas(iš 3200K į 6500K) galite rinktis.Naudoti USB sąsaja jį prijunkite prie kelių prietaisų, tokių kaip prijungti kompiuterį, kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, mobiliojo maitinimo ir USB įkroviklį.Plačiai taikomas lauko photo light, pildymo šviesos patalpoje, portretas, mada, reklama, fotografija, filmavimo ir kt.

*3. Mikrofonas. 14x6.5mm vieno taško electret kondensatoriaus mikrofonas, Apkrovos Varža 65DBSPL, tinka bet koks prietaisas, kad has3.5mm MIC lizdą ir karšto batų ir gali būti nustatomas DV su mikrofonu, hole ir keliu.MS stereo sistema leidžia natūralaus garso pick-up.Pristatymo stereo garsas, nuotrauka, puikus aiškumas

*4. Vlogging Įrenginys.Įvairios paskirties įrenginys su 3 standartinė batų kalno lizdas, galite gauti apšvietimo ir mikrofonas priedai.Fantastiška priemonė tiems, kuriems reikia imtis aukštesnės kokybės telefonų arba vaizdo įrašus netoli profesionalų lygio.Speciali struktūra leidžia jums imtis pastovus nuotraukas ir fotografuoti unikalus gyvenimo patirtį, suderinamas su "iPhone" 8 Plius", "iPhone " X", "Samsung", "Huawei" labiausiai išmanųjį telefoną su arba be dėklo, 1.8" - 4.3" įstrižainės.

*5. Mini Trikojo Stovo.Sveria tik 150g, kurių 1/4" universalus varžto, trikojis, pagamintas iš storo ir tvirto plastiko, Maks.keliamoji galia iki 1kg remti Canon/Nikon/Sony/ "Pentax kompaktiniai fotoaparatai ir kiti lengvas Dslr su 1/4 colio sriegiu, GoPro 5/4/3+, "iPhone", "Galaxy", "Huawei", Haweel ir kitų smartphonach.

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Produktų Nuotraukos:

Galiausiai, rasite čia!

Paslaugos: ◆ Mokėjimo:

-Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

-Visus mokėjimus, dėl www.poligon-1.lt yra tvarkomi Alipay.

◆ Susisiekite su mumis:

-Mes turime užsienio sandėlių Rusijoje, Jungtinėse valstijose, Prancūzijoje, Ispanijoje, Lenkijoje, Belgijoje, Australijoje, Jungtinėje Karalystėje, Italijoje ir kitose šalyse.Pristatymo laikas eina greitai, mes galime suteikti vietos grąžinimo ir keitimo paslaugos.Jei reikia, prašome susisiekti su mumis.

-Jei jums reikia įdėti daug, kad didmeninės ar užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

◆ Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

-Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

-Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

◆ Garantija:

-Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

-Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas.

◆ Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

-Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

◆ Pastaba:

-Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

-Duomenų yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai