PULUZ išmaniųjų telefonų Dvigubos Horizontalios Gembės Laikiklis, skirtas "Youtube", "Blogger" Vaizdo Live Transliacijos Įrašymo Vlogging

PULUZ išmaniųjų telefonų Dvigubos Horizontalios Gembės Laikiklis, skirtas "Youtube", "Blogger" Vaizdo Live Transliacijos Įrašymo Vlogging

w110748

Nauja

Yra sandėlyje

€8.99 €6.75
Vnt.

Žymos: juoda leapherd liemenė, bmw e90 aplinkos led, bmw e90 automobilių kilimėliai uk, bmw e90 2006 vokų, dviračių žiemos ziajać, bmw e90 320i šildytuvas, bmw e90 nelygumai, bmw e90 323i filtras, bmw e90 2006 aleron.

1. Išmaniajame telefone live transliacijos laikiklis, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, nešiojamų ir lengvas.

2. Telefonų turėtojų yra išimami, ir parama horizontalus ir vertikalus naudojimas.

3. Jūs galite reguliuoti kampas telefono apkabos, patogiau ir lankstus.

4. Su 1/4 colių varžto skylę, gali būti įrengiami stovai su 1/4 colių varžtą į bet koks prietaisas,.

5. Multi-purpose live transliacijos laikiklis, selfie laikiklis, live internete, vaizdo fotografavimo, pasidalinti savo gyvenimo su savo artimaisiais ir draugais bet kada ir bet kur.

1. Mes laivas www.poligon-1.lt " adresas tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.poligon-1.lt sąskaita yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje.Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, arba www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas, kuris kainuos apie $2. 3. Paprastai, mes išsiųsti užsakymą jums per 3 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino www.poligon-1.lt. 4. Jei negavote kad per pristatymo laikas, arba, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną. 5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtraukti į produkto kainą ir siuntimo išlaidas.

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2. Mes visada siūlome aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir teikti geras paslaugas jums. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą, ir jums turėti " laimingas pirkinių patirties čia.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai