Q360 VM50 GPS Telefono Padėties nustatymo Mada Vaikams Žiūrėti 1.4 colių Spalvotas Jutiklinis Ekranas WIFI SOS Smart Žiūrėti Kūdikių Q100 Q90 Q50 Rasti

Q360 VM50 GPS Telefono Padėties nustatymo Mada Vaikams Žiūrėti 1.4 colių Spalvotas Jutiklinis Ekranas WIFI SOS Smart Žiūrėti Kūdikių Q100 Q90 Q50 Rasti

w6624

Nauja

Yra sandėlyje

€27.16 €16.30
Vnt.

Žymos: q610, telefonas q360, Ispanų žiūrėti, mi 3 smart žiūrėti, V11, q360, q90, ds18, žaisti žiūrėti, pažangi žiūrėti q100.

Geros Naujienos

1.Rusijos pirkėjo, mes turime sandėlį į savo šalį, jei jūs nuspręsite laivas prekes iš rusijos, kurį tik reikia imtis 3-7 dienų atvykti.

2.Jei perkate 2vnt,Atminkite, kad gauti $2 kuponą, turite laimingas pirkinių!

TWOX 2018 NAUJAS Q360 GPS Telefono Padėties nustatymo Mada Vaikams Žiūrėti 1.4 colių Spalvotas Jutiklinis Ekranas WIFI SOS Smart Žiūrėti Kūdikių Q100 Q90 Q50 Q60 Rasti

Tai 2018 naują atvykimo modelis Q360

šis laikrodis paramos Nano Sim Kortelę 1. Tikslios Vietos Mes naudojame GPS,WIFI ir LBS vietą tiksli pozicija. 2.Rmote riešo perspėjimas yra jutiklis įjunkite watchband.ji perspėja, nebent jūs dėvėti žiūrėti ne nuomos 3 minutes.žiūrėti siųsti įspėjimo pranešimą stebėti skaičius(pagal nutylėjimą "off" narė).tuo pačiu metu išsiųsti įspėjimo pranešimą app.žiūrėti tada pašalinti simbolis. 3. Klausytis vaikai, Jei jūs praleidote savo kūdikių, galite klausytis jų be netrikdant. 4. Kamera ir albumo vaizdo kamera gali fiksuoti kiekvieną monment vaiko 5. Chronometras Accyrately apskaičiuoti laiką, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje 6. Mokymosi Gameplay su skaičiais,matematikos žaidimas 7.Temą Pakeisti į tema bus !rožinė,mėlyna ir paprastumo 8. Saugus Gaunamus Kvietimus.Nustatę SOS/Šeimos numeris, Kontaktus, Telefono numerius programa, vaikams gali priimti skambučius iš nustatymo numerius.Ne iš SVETIMAS!b.Vaikai gali spauskite SOS ar yra susipažinę skaičius mygtuką norėdami skambinti jums! 9. Walkie Talkie šia funkcija, jūs galite turėti balso pokalbis tarp išmaniųjų laikrodžių ir app.Siųsti balso pašto pranešimą per app arba žiūrėti įrašymo pranešimą siųsti į telefoną\\\ \ 's app visiems prieinamas! 10. Safty Zona Min.tvora spindulys yra per 500 metrų, jei žiūrėti vartotojo vaikščiojo iš įvairių, jūsų telefonas bus gauta ir pavojaus. 11. Pedometer It\ \ \\ \ 's taip pat galite įrašyti savo mieli bay\\\ \ 's žingsnius, kalorijas ir atstumas.Leiskite jums žinoti, kūdikių\\\ \ 's sporto duomenis, pakoreguokite mankštos programą ir gauti sveikesnį gyvenimą! 12. Miega Monitiring smart watch bus įrašyti jūsų kūdikis\\\ \ 's apyvarta kartus, galite tikrinti duomenų, susijusių su per APP. 13. Istorija Maršruto Kelias užklausa, jūsų vaikams,\\\ \ 's istorinių veiklą pasirinkti periond. 14. Pranešimo Įspėti.Žemos įtampos priminti b.SOS priminti c.Kilimo žiūrėti, Jei galite nustatyti, kad telefono numeris APP\\\ \ 's "SMS perspėjimų nustatymas", jums bus gautą pranešimą, kai atsiranda pirmiau 3 sąlygomis. 15. Žadintuvas galite nustatyti, kad 3 skirtingi signalai, kaip jūsų vaikas\\\ \ 's reikalavimus! 16. Nuotolinio išjungimo galite nuotoliniu būdu valdomų išmaniųjų žiūrėti maitinimą per APP. 17. App\\\ " Kalba App\\\ \ 's kalbos palaikymas: anglų, Kinų, portugalų, prancūzų, ispanų, vokiečių, turkų, Vietnamiečių, rusų, prancūzų, Indoneziečių, Malajų, olandų, danų, lenkų, ir kt.

Žiūrėti kalba:anglų,rusų

Realias nuotraukas parodyti:

Kaip Naudoti :

1.Nuskaityti QR kodą pakavimo dėžę ir kuris yra visada galite rasti mygtuką, iš dėžutės.

2.Downlad APP "Setracker" ir Užsiregistruoti Sąskaitą.

3.Nuskaityti arba įrašyti į įrenginio ID.Prie kiekvieno prietaiso turi tik vieną unikalų adresą (ID), ji gali būti naudojama tik vieną kartą, ir tai yra prieiga prie susisiekti tarp žiūrėti į telefoną ir atvirkščiai.

4.Pasirinkite kalbą ir serverio vietą.Po to, kai jūs nuskaityti prietaiso ID ir užpildyti į abonemento vardą ir slaptažodį.Jūs turite pasirinkti kalbą ir serverio jums zonoje prieš baigsite jį.Kalba jau yra anglų, Turkija, Português,Español,Vokietijos.Ir yra 5 sever visame pasaulyje, dabar, jie yra Honkongas, Azija ir okeanija, Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje, Europoje ir Afrikoje.

* Pažvelkite Į technologijų sukurti laimingą chidhood Dvigubai padėties nustatymo/Nuotolinio stebėjimo/Rasti watch/SOS padėti/Pažangios Balso neturi prarasti daugiau vaikų, kai jie eiti į lauką ar pakeliui į mokyklą

*Pasiklysti Pastaraisiais metais,saugumo klausimas, vaikai tampa karšta tema, kuri, visuomenės dėmesio,kaip Pažeidžiamoms grupėms,vaikams, kurios trumpą saugos sąmonės gausite sužeistas lengvai.There\ \ \\ \ 's taip daug naujienos pranešti vaikams trūksta, bet kaip globėjas,tėvai negali apsaugoti savo vaikų visą dieną, nes jų darbo ir pan. priežastis.

*NR. 1 "vieną mygtuką padėti", kai vaikai į avarinę situaciją ar negali grįžti namo,tiesiog spauskite SOS mygtuką, ir žiūrėti, žiūrėti nusiųs signalą pranešimą tėvų\\\ \ 's telefonas automatiškai,ir tėvas (motina) gali patikrinti pozicija vaikams,kad jie galėtų rasti jį.

*NR. 2 "nuotraukų iš telefono"

Šiuo modeliu galima ne tik fotografuoti nuotoliniu būdu,bet taip pat imtis aiškiai laikmatis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai