SENBONO S80 Smart Watch Vyrų Sporto Vandeniui IP68 Miego, Širdies ritmo Fitness Tracker 2020 M. Moteris Smartwatch "IOS", "android" huawei

SENBONO S80 Smart Watch Vyrų Sporto Vandeniui IP68 Miego, Širdies ritmo Fitness Tracker 2020 M. Moteris Smartwatch "IOS", "android" huawei

w29931

Nauja

Yra sandėlyje

€26.17 €17.27
Vnt.

Žymos: smartwatch, smartwatch vyrų huawei, vyrai smart žiūrėti, smart žiūrėti moterims, "huawei" išmaniųjų žiūrėti, huaiwei žiūrėti gt2 pro, garbė, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, apyrankė fitbit.

Mūsų smart watch "yra suderinama su "Android" ir " iOS " sistemomis, kurios leidžia priimti skambučius, pranešimus ir pranešimus.Su funkcijas, širdies ritmo monitorius, kraujo spaudimą, mokslo miego, multi-sporto režimas, sėslūs, priminimą ir t.t., tai puikus gyvenimo asistentas jums.

Savybės:

【Skambutį, Žinutę & Push Priminimas】Realaus laiko sinchronizacija priminimas niekada jums praleisti bet svarbus dalykas išmaniaisiais žiūrėti.Jis palaiko skambučius, pranešimus, ir kelis stumti pranešimus daugelis Programėlių.

【Smart Sporto Žiūrėti】Palaiko 9 sporto ir tiksliai įrašus visą dieną veikla, pavyzdžiui, aktyvus laikas, žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir širdies susitraukimų dažnį.Pradėti vykdyti su šiuo smart žiūrėti ir bando viską, kad pasiekti savo tinkamumą tikslas, išlaikant sveiką gyvenimą.

【Širdies ritmą ir Kraujo Spaudimą, Stebėti】Stebi realiu laiku širdies ritmą ir kraujo spaudimą, ir įrašų, istorinių duomenų.Rūpinasi savo sveikata ir leidžia suprasti savo fizinę būklę ir mėgautis sveikesnį gyvenimą.

【Mokslo Sleep & Sėdimas Priminimas】Suteikia išsamią analizę apie savo miego kokybę, siekiant padėti jums suformuoti gerus miego įpročius.Sėdimas priminimas primena jums vaikščioti reguliariai, siekiant išvengti ilgo laiko sėdi.

【IP68 Vandeniui】Tinka kasdieniam naudojimui, pavyzdžiui, plauti veidą, plauti rankas, pakliūva į lietų, plaukimas ir kt.Ne, atsižvelgiant karšta vonia arba karšta pirtis.

【Ilgalaikį Baterijos ir Lengvai Įkrovimo】Built-in 200mAh daugkartinio įkrovimo baterija.Ateina su magnetine USB įkrovimo kabelis lengva ir stabili, apmokėjimo, kur esate, kaip ilgai, kaip jis gali būti prijungtas.

Parametrai:

Pagrindinis Lustas: RTK8762C

Ekranas: 1.28" TFT Full Touch Screen

Rezoliucija: 240*240

BT: Parama BT 5.0

Suderinamumas: suderinamumas su Android 4.4/ iOS 9.0 ir aukščiau

PROGRAMA: F Tinka

Built-in Baterijos: 1 * 5V 200mAh Polimero Ličio Baterija

Programinės Įrangos Kalbos: Kinų, Anglų

Tiesioginis Kalbos: Supaprastinta Kinų, Tradicine Kinų, Anglų, Japonų, Prancūzų, Vokiečių, Italų, Ispanų, Rusų, Portugalų, Lenkų, Malajiečių

APP Kalbos: Supaprastinta Kinų, Tradicine Kinų, anglų, Japonų, prancūzų, vokiečių, italų, ispanų, rusų, portugalų, korėjiečių, Malajų

Pagrindinių Funkcijų: Širdies ritmą, Kraujo Spaudimą, Multi-Sporto Režimas, Miego Stebėti, Sėdimas Priminimas Gerti Vandens Priminimas, Nuotolinio valdymo vaizdo Kamera, Žadintuvas, Chronometras, Coutndown, Skambutį , Laišką ir programų Tiesioginis Sinchronizacija, Rasti ir Žiūrėti, ir tt

Techniniai duomenys:

Spalva:

--Oda & Silikono Juosta: Juoda/ Ruda (Pasirinktinai)

--Silikono Juosta: Juoda/ Raudona/ Tamsiai Žalia/ Šviesiai Mėlyna (Pasirinktinai)

--Plieno Juosta: Juoda, Mėlyna (Pasirinktinai)

Žiūrėti Atveju: Cinko Lydinio + Nelygus Akrilo + PC

Žiūrėti Veidrodis: Aukštos Kietumas Stiklo

Vandeniui Lygis: IP68

Ciferblato Dydis: 46 * 10,5 mm / 1.8 * 0.4 į (Skersmuo * Storis)

Žiūrėti Band Plotis: 22mm / 0,9

Perimetras: 250mm / į 9.8

Pakuotės Dydis: 14.3 * 7 * 2.8 cm / 5.6 * 2.8 * 1.1 į

Pakuotės Svoris:

--Oda & Silikono Juosta: 127g / 4.5 oz

--Silikono Juosta: 122g / 4.3 oz

--Plieno Juosta: 134g / 4.7 oz

Pastaba:

1. Nereikia, paspauskite bet kurį mygtuką, į vandenį, ir nereikia įdėti jį po vandeniu ilgą laiką.Nedėkite į jį karšto vandens.

2. Dydis ir spalva gali šiek tiek skirtis, nes rankinis matavimo ir skirtingų apšvietimo sąlygų ar stebi", kuriuo, prašome natūra teikiama pirmenybė.Ačiū už supratimą.

Paketų Sąrašo:

1 * Smart Žiūrėti

1 * USB Magnetinio Įkrovimo Kabelis

1 * Vartotojo Instrukcija (Anglų Kalba)

144

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai