Nešiojamų Mokymo Maišelis Šunų Gydyti Dėklas Lengvas Maistas Užkandis Saugojimo Turėtojas Naminių Gyvūnų Pašaro Maišai, Pet Gydyti Maišelį Mažylis Pėsčiomis Dėklas

Nešiojamų Mokymo Maišelis Šunų Gydyti Dėklas Lengvas Maistas Užkandis Saugojimo Turėtojas Naminių Gyvūnų Pašaro Maišai, Pet Gydyti Maišelį Mažylis Pėsčiomis Dėklas

w65918

Nauja

Yra sandėlyje

€3.71 €2.78
Vnt.

Žymos: pet užkandis, mokymo judrus šuo, šuo užkandis turėtojas, krepšys šuniui gydyti, battery moto z, pet gydyti, šuns žaislas gydyti, šunų antkaklis elektroninių vandeniui, "pasidaryk pats" judrus šuo, šunų maisto ir užkandžių.

Šunų mokymo, pagalvių, užkandžių būti šiukšlių maišelis

1. Įtemptas kaklas dizainas apsaugo nuo šunų užkandžiai ir daiktus nuo kritimo iš

2. Naudojant purvo atsparios medžiagos, kaip kūno, daugiau purvo atsparus ir patvarus

3. Didelių pajėgumų, siekiant patenkinti kasdienį gyvenimą

4. Kakoti su skylėmis, lengva naudoti kakoti šiukšlių maišelis

5. Sagties dizainas yra patogi sagtimi ant diržo ir be jūsų rankose

Spalva: juoda, ruda

Medžiaga: Oxford medžiaga

Dydis: 15*9.5*10.5 cm

Pakavimo sąrašas:

Šunų mokymo kišenėje*1

Atkreipkite Dėmesį:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jūsų pirkimo.Prašome leisti 1-3 cm paklaidos dėl rankinis matavimas.

Puikus Mažylis Mokymo ir Ėjimas - Turime viską, ko jums reikia, malonus, ir be jokio vargo šuo vaikščioti į vieną maišą.Ne daugiau nepatogus, sunkus kišenes pripildyti poo maišelius ar seiletis, kuriems žaislas kamuoliukus!Ne daugiau rūpesčių apie daiktų iškrito iš kišenės per savo vaikščioti!

Patogus ir Lengvas - Puikus maisto užkandžių saugojimo turėtojas Mokymo Mažų, ir Didelių Šunų.Tai pakankamai didelis, kad surengti turtinga sumas, šunys mėgstamiausių skanėstų, kibbles ir žaislai.

Ne Lengvai užsnūsti - Patogus raišteliu dizainas yra lengva atidaryti ir uždaryti.Lengvai imti tai, ko jums reikia ir jį uždaryti greitai, siekiant išvengti dalykų, nuo iškritimo.

Kišenėje Dizainas - Su kišene priekyje, klientų sukurta šiukšlių maišą balionėlis ne, tai gana patogu turėti savo šuns šiukšlių maišai ir priimti jį be vargo

Nemokama Jūsų Rankose - Stiprios diržo daro šį gydyti dėklas lengvai kablys ant savo diržo.

Pakavimo sąrašas:

Šunų mokymo kišenėje*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai