Upgrad DYDŽIO Pet Susisiekimas/Paralyžiuotas Pet Susisiekimas/Valdžios Paralyžius Šuo Motoroleris/Išjungta Šuo Reabilitacijos Wheelchchair

Upgrad DYDŽIO Pet Susisiekimas/Paralyžiuotas Pet Susisiekimas/Valdžios Paralyžius Šuo Motoroleris/Išjungta Šuo Reabilitacijos Wheelchchair

w148412

Nauja

Yra sandėlyje

€41.15 €30.86
Vnt.

Žymos: pet susisiekimas, šuo susisiekimas, mokymo judrus šuo, battery moto z, aitvarai šunys, katė vežimėlis, electr motoroleris, ryšiai augintiniai, barbi marškinėliai, kėdė elektros varantys.

62586 Karšto Pardavimo

Savybės:

1.Neįgaliems Gyvūnėliams: Šis šunelis Vežimėlis skirtas šunims ir katėms su ribotas arba jokio mobilumo savo užpakalinių kojų.Mūsų Neįgalieji pet vežimėlis gali sumažinti skausmą savo mylimo augintinio negali vaikščioti tinkamai.

2.Lengvas Aliuminio Lydinio Medžiaga: Rėmas pagamintas iš lengvų aliuminio lydinio, kuris yra patvarus ir lengvai atlikti.

3.Reguliuojamas Dizainas:, Aukštis, plotis ir ilgis pet vežimėlis gali būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų augintinio kūno neardant.

4.Lengva Išardymas ir Surinkimas: Krepšelis gali būti lengvai sumontuoti ir išmontuoti.Atgal dizainas leidžia lengvai pritvirtinti prie pavadėlio.Petnešos užtikrina optimalų patogus ir mobilumo.

5. Lankstus: Susisiekimas neturės įtakos šunų pėsčiomis.Suteikti jiems normalų gyvenimą.Tai pet kėdė yra labai lankstus ir patogus.

Aprašymas:

Šis šunelis Vežimėlis skirtas šunims ir katėms su ribotas arba jokio mobilumo savo užpakalinių kojų.Mūsų Neįgalieji pet vežimėlis gali sumažinti skausmą savo mylimo augintinio negali vaikščioti tinkamai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio

Naudojimas: Pet

Dydis atgal aukštis(cm) rankos plotis(cm) tinkamas svoris

XXXS 10-18 7-12 2 kg

XXS 16-24 9-15 3-8 kg

XS 19-35 14-22 4-10 kg

Xs padidėjo 19-35 18-26 6-12 kg

Pakuotė:

1*Šunelis Susisiekimas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai