Juodos Spalvos Nėrinių Skėtis Skėtis Lady Moterys Šalis Dekoro Šokių, Fotografijos Prop Nėrinių Skėtis Fotografijos Rekvizitai Suaugusiųjų

Juodos Spalvos Nėrinių Skėtis Skėtis Lady Moterys Šalis Dekoro Šokių, Fotografijos Prop Nėrinių Skėtis Fotografijos Rekvizitai Suaugusiųjų

w63688

Nauja

Yra sandėlyje

€9.28
Vnt.

Žymos: gotikos skėtis, 5 saulės skėtis, lolita skėtis, skėtis, stabdžių skėtis, kinijos skėtis, 2pac tapetai, mielas saulės skėtis, popieriaus skėtis, paplūdimio skėtis nuo saulės.

Aprašymas:

Tai nėrinių skėtis tinka fotografijos prop, šventės dekoras, etapo rezultatus ir šokių.Tai prabangus, tvirtas ir patvarus, sklandžiai atidaryti ir uždaryti.

Savybės: Su restorano kūrinys, šis skėtis yra aukštos kokybės, elegantiškas ir stilingas.Nėriniai baldakimu yra švelni ir subtili, tinka vakarėlyje ar šventės dekoracija.Gerai, fotografijos, teatro spektakliai, kasdienio naudojimo ar kitomis ypatingomis progomis.Metalo šonkauliai, kad šis skėtis daugiau tvirtas ir patvarus.Tai yra sklandžiai atidaryti ir uždaryti, patogu laikyti.Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Nėriniai + Metalas

Spalva: Juoda

Ilgis: apie. 55cm / 21.65 į

Kupolo Skersmuo: apytiksl. 61cm / 24.02 į

Svoris: apytiksl. 154g

Pakuotė:

1 x Nėrinių Skėtis

Pastaba:

1. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai