LED Atspindintis Skėtis Vėjo Atsparus Visiškai Automatinis Skėtis nuo Lietaus Lankstymo Dovana Kompaktiškas Skėtis Dideli Kelionių Verslo 10K

LED Atspindintis Skėtis Vėjo Atsparus Visiškai Automatinis Skėtis nuo Lietaus Lankstymo Dovana Kompaktiškas Skėtis Dideli Kelionių Verslo 10K

w130871

Nauja

Yra sandėlyje

€19.83 €13.48
Vnt.

Žymos: 3d švyti tamsoje tapetai, tunelio tapetai, invertuotąjį galia, konteinerių skėtis, butas sulankstomas skėtis, jedi tunika, baseman sulankstomas skėtis, 220 automobilio, QR30E, parachase sulankstomas skėtis.

Kulka Taškų:

1. Puikus Naktinis Skėtis: visiškai automatinis verslo atvirkštinio skėtis pasižymi šviesą atspindinčias juostas ir LED rankena, siekiant padėti jums pamatyti dalykus aiškiai tamsoje lietingą naktį, todėl jį patogiau ir saugiau keliauti naktį.

2. Lengva Laikyti: umbrella funkcijos antras dizainas, kurios gali būti uždarytos iš vidaus į išorę, ir tai galima laikyti drėgnas išorinis paviršius viduje, kurios gali užkirsti kelią grindų ir automobilių iš vis purvinas, ir jį galima laikyti bet kur.

3. Žibintuvėlis Rankena: Su žibintuvėlį rankena, jūs galite pamatyti pakelės aplinkos tamsoje naktį, siekiant išvengti užkliuvimo per akmenis.Ir dydis skėtį yra apie 105cm/41.34 tiesiogiai, ir jis tinka 1-2 žmonės.Ir gali būti saugomi kuprinė ir naudojamas, kai jūs einate į darbą ar mokyklą.

4. Automatinis Atidarymas ir Uždarymas: skėtis gali būti atidarytas arba uždarytas paspaudus mygtuką,, kuri yra tinkama viena ranka operacijos.Ir jis yra patvarus,

5. Šviesą atspindinčios Juostelės: šviesą atspindinčios juostelės gali teikti didelės reikšmės, kai mažai šviesos ir lietaus sąlygomis įspėti transporto priemonių, kad kelionės naktį bus saugesni.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: LED Atspindintis Skėtis

Skėčio audinys medžiaga: poveikio medžiaga

Skėčio audinio tankis: 190T-210T

Skėtis šonkaulio medžiaga: pluošto

Skėčio rėmas medžiaga: aliuminio lydinys

Atvirojo: mechaninė

Retracting režimas: automatinis

Taikoma žmonių: suaugusieji

Numeris šonkaulių: 10 šonkaulių

Pakavimo Sąrašas:

LED Atspindintis Skėtis*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai