60pcs/daug TOPO, Perforuota lipni jaustis overgrip/pro overgrip

60pcs/daug TOPO, Perforuota lipni jaustis overgrip/pro overgrip

w62920

Nauja

Yra sandėlyje

€12.50
Vnt.

Žymos: žiedas jausmas, badmintono string, "iphone" atveju jausmas, lytis jausmas, moteris, overgrip, aukštos jausmas lytis, nailono tenisas, atveju pro vyras, overgrip neskoningas, didelis tenisas.

TOPO, Perforuota lipni jaustis overgrips

Minkštas ir lipnus

0,75 mm 60pcs Produktas nuotrauka

Grąžinimo Politika: Jeigu jūsų netenkina šios eilutės, grąžinti ją su originaliu gavimo andoriginal pakuotės per septynias (7) kalendorinių dienų nuo pirkimo.pirkėjas sumoka grąžinimas prekių.ačiū

1.Mes priimame sąlyginio Deponavimo,visa,Mastercard,Westernunion,QIWI,banko pavedimu, ir "Moneygram", TT. 2.mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir telefono numeriu būtų teisinga prieš perkant,bet rezultatas ar papildomi mokesčiai yra prievolė pakrovėjo. 3.Klientai yra atsakinga už laivybos mokesčiai, bet retuned elementą. 4.prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. 5.mes gali skelbti prekes kaip dovana ir padaryti mažesnės vertės už muitinės tikslais, jeigu rdquired.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai,šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 6.jei norite gauti prekes.plz patvirtinkite užsakymą ir laiko palikti teigiamą atsiliepimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai