Sunkiųjų Teniso Treneris Įrankis Savarankiškai studijuoti Rikošeto Kamuolys su Teniso Treneris Baseboard Treniruotės Prietaiso Teniso Mokymo Įrangą

Sunkiųjų Teniso Treneris Įrankis Savarankiškai studijuoti Rikošeto Kamuolys su Teniso Treneris Baseboard Treniruotės Prietaiso Teniso Mokymo Įrangą

w115638

Nauja

Yra sandėlyje

€17.26 €8.63
Vnt.

Žymos: pro teniso mokymo, sustiprinti baras, apkaba, paspauskite, teniso vibrastop, teniso kamuoliukas treneris mašina, teniso dampener sklendė, padel raketę, teniso traukinį, tenni, teniso raquets su šlapia danga.

Savybės:

Apvalaus pagrindo + juoda virvė tenisas

Svoris: Bazė + Tenisas + Kabelis

Medžiaga: Aukšto tankio PE

4.60 metrų elastinga virvė

Mokymas, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje

Turi viską teniso žaidėjas turi

Nedelsiant imtis savo teniso įgūdžius į kitą lygį

Mažiau nei per mėnesį, jūs turėsite viską, ko jums reikia.Originalus teniso mokymo priemonė turi linijos ilgis 4.60 metrų ir buvo prijungtas prie teniso kamuoliuką.Ši elastinga virvė gali ištempti iki 15 metrų.Kai kamuolys yra hitu, ji bus visada grįžti, todėl, kad jūs galite paspausti kamuolys dar kartą vėliau.Tai leidžia naudoti teniso treneris praktika skirtingų kadrų.Greitis žaisti tenisą ir footwork, taip pat gali būti mokomi teniso treneris.

Pagal pirminį teniso mokymo priemonė buvo diskas su neslidžia sluoksnis ant dugno.Kai ant žemės, ji negali judėti greitai naudojimo metu.Bazę taip pat galima naudoti teniso, ir virvė gali būti likviduojama, kai jo nenaudojate.Svoris bazė yra 1380 gramus.Visa tai daro "Teniso Treneris" paprastas naudoti, kompaktiškas prietaisas.

Specialios konstrukcijos įleidimo ir išleidimo dizainas visiškai išsprendžia problemas vandens įpurškimas ir vandens įpurškimas praeityje.

Specialaus prietaiso prijungimo anti-wrap kablys yra pridėtinės išorėje tee.Jei naudojamas anti-raizginys, kabliukai, guminės juostos nebebus susivėlęs.

Pridėti 2 didelės erdvės, neslidžia EVA apačioje su puikia slopinimo efektu

Ergonomiškai suprojektuota rankena leidžia jums patogiau ir patogiau atlikti

Teniso dizainas, puikiai tinka tenisas

Pastaba:

1. Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu, gali būti nuokrypis 2-3 cm;

2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.Ačiū!

Pakavimo apima: 1set teniso treneris

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<