Belaidžiu Oro Kompresorius, Siurblys, Padangų Pripūtimo Įkrovimo 2200mAH Baterija Automobilio RV BicycleTruck Kamuolys Variklio ir Kitų Inflat

Belaidžiu Oro Kompresorius, Siurblys, Padangų Pripūtimo Įkrovimo 2200mAH Baterija Automobilio RV BicycleTruck Kamuolys Variklio ir Kitų Inflat

w60643

Nauja

Yra sandėlyje

€27.58 €15.44
Vnt.

Žymos: resun hailea oro siurblys, komercinių oro kompresorius, priedai, oro kompresorius belaidžio, airpump akvariumas, siurblys vandens, oro padangų pripūtimo, automobilių oro siurblys padangų kompresorius vw, oro automobilių siurblys, 12 v kompresorius, baterija automobilinį siurblį.

Produkto Specifikacija

Įėjimo Įtampa:AC 100-240V

Galia:120W

Didžiausias slėgis: 150 PSI

Baterijos talpa: 2200MAH

Infliacija greitis:0.7 CFM (20L/min.)

Max Slėgis:150PSI

Įkrovimo Laikas:3 val.

Išlydžio Trukmė:30 minučių

Veikimo temperatūra: -20℃~+60℃

Ypatybė:

Automatinis sustabdyti ir užkirsti kelią per pildymas.

Greita ir paprasta naudoti.

[DIDELIS BATERIJOS]: Su 2200 mAh ličio Baterija gali būti įjungtas greitai ir didinama padangos greitai.Pilnas įkrovimas trunka apie 3 valandas,tai galima buvo naudoti apie 30min.Su pilna baterija ,gali išpūsti 4*automobilių padangų, 10*motociklų padangos arba 25*dviračių padangos.

[KELI NAUDOJA]:QIAJUNKIU Oro kompresorius gali Pripūsti padangas ant automobilių, dviračiai,sedanas ir vidutinio dydžio VISUREIGIS.įvairių adapterių, galite naudoti kamuoliukus,oro čiužiniai,maudymosi žiedai,oro pagalvės,vandens žaislai ir kiti oro.Nepalaiko LT, HT ir Sunkvežimių Padangos.Visą infliacija tuščio automobilio padangos apie 8 minutes,dviračių padangų trunka apie 3 minutes, motociklų padangos apie 4 minutes.

[LED LIGHT]: Oro Siurblys yra įrengtas šviesus ir ilgaamžiai LED žibintai, leidžia lengvai valdyti arba padaryti greitą remontą, tamsoje ar naktį.

[LCD SKAITMENINIS SLĖGIO MATUOKLIS]: skaitmeninis slėgio matuoklis yra Lengvai skaitomas.galite keisti matavimo vienetas slėgio tarp PSI, BARAS, KPA, o KG / CM2, "VIENETAS" mygtuką , ir "+" arba " -", jei norite pridėti arba atimti skaitines reikšmes.Didžiausias pripučiamų slėgis 150psi,tiesiog nustatyk padangų slėgio, ką jūsų poreikius, ir jis bus sustabdytas automatiškai, kai pasiekia norimą slėgis, galite nustatyti.

Komplektą sudaro:

1 x Oro Kompresorius,

1 x Oro žarna

3 xNozzle Adapteriai

1 x kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Platus Naudojimas

Mūsų Oro Kompresorius, Siurblys ateina su daug įvairių antgalis priedų,todėl jis puikiai ne tik automobiliai,

bet ir motociklai,dviračiai,Keturračiai,Visureigių,sporto kamuolius,oro čiužiniai ,vandens žaislai ir t.t.

Kaip naudoti

1.Prisijungti infliacijos vamzdis siurblys infliacija įėjimas,įsitikinkite, kad būtų sandariai sujungtas.

2.Pasukite oro bakstelėkite padangų vožtuvas core.Jį galima naudoti tiesiogiai, kai oro siurblys yra saugomi galia.

3.Paspauskite "R" jungiklių blokas,ir paspauskite "+" arba " -", kad addor atimti,Atidarykite safelock sagtis,ir Šis siurblys infliacija

gali automatiškai sustoja slėgio skaitines reikšmes.

4.Prašome kreiptis oï€ jungiklis ir unscrewgas vamzdis, kada baigti infliacija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai