12V Nešiojamų Automobilių Elektros Pripūtimo Pompa, Oro Kompresorius 150PSI Elektros Padangos, Padangų Pripūtimo Siurblys, Automatinis Dviračiai, Motociklai

12V Nešiojamų Automobilių Elektros Pripūtimo Pompa, Oro Kompresorius 150PSI Elektros Padangos, Padangų Pripūtimo Siurblys, Automatinis Dviračiai, Motociklai

w178464

Nauja

Yra sandėlyje

€13.59 €11.96
Vnt.

Žymos: kompresorių dalys, 220 v, kompresoriai, kompresorius, vacum oro siurblys 12v, siurblys moteris, Alyvos siurblys 12v, e motociklai, automobilių siurblys jebao, greitai dviračiu siurblys, 300bar kompresorius, dulkių oro siurblys.

Savybės:

- Tai gerai, kad skubios pagalbos reikia, kai esate užmiestyje ir kaimo kelias, ar skubėti tarnyba rytą, o padangų žemo slėgio.

- Lengva naudoti - tiesiog įjunkite į automobilio cigarečių degiklio galia;slydimo universalus adapteris virš padangų vožtuvas ir jūsų esate pasiruošę išpūsti.

- Šviesos svorio ir Kompaktiško Dizaino, patogumo įdėti jį į kamieno, automobilių ir neužima jokios vietos.

- Maitina jūsų 12V automobilio cigarečių degiklio.

- Įrengta slėgio tikrinimo indikatorius.

- 3 Antgalis adapteriai pripučiamos padangos, sporto ir kt.

- Tinka automobiliams, dviračiai, motociklai, baidarės, kamuolys ir kitų greitai pripučiami ( netinka sunkvežimiai, Visureigiai)

Techniniai duomenys:

Medžiaga:ABS(Akrilonitrilo Butadieno Stireno)

Spalva: Juoda

Įtampa: DC 12V

Srovė: 5A

Oro Slėgis: 150 PSI

Oro srautas: 30L/min.

Kabelio ilgis: 3.M

Matmenys: 17.9x6.9x14.8cm

Pakuotė:

1 x 12V Oro Kompresorius Padangų Pripūtimo

2 x Antgalis adapteriai

1 x Sporto adata

N otice:

1. 1kg/c㎡=14.2 VSI=98.0665 kpa

2. 35-40PSI bendrojo padangos iš Esmės tai užtruks apie 8 minutes, visą išpūsti.

3. Slėgio daviklis bus pradėti rodyti jums rodmenys maždaug po 3 minutes iš pripučiamos.

4. Siekiant apsaugoti mašina ir pratęsti savo gyvenimą, jūs turite suteikti jai pertrauka (6-8 minutes), po to kas 10-15 minučių naudojimo .

Pastaba:

1. Prašome leisti skirtumas 0,5-1cm dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingo šviesos ir ekrano spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai