LAIMENG Automatinis Kompaktiškas Maisto Vakuuminio Gruntas Mašina su Starter Kit Bags & Roll Žarna, skirta Maisto Indėlininkų ir Sous Žiūrėk S260

LAIMENG Automatinis Kompaktiškas Maisto Vakuuminio Gruntas Mašina su Starter Kit Bags & Roll Žarna, skirta Maisto Indėlininkų ir Sous Žiūrėk S260

w60052

Nauja

Yra sandėlyje

€157.04 €87.94
Vnt.

Žymos: dulkių maišelis, gruntas, vakuuminės mašinos grynas, puodą vacum, ausies dulkių, niūrus, Vakuuminis maišas pakavimo, nešiojamų maisto užsklanda, maisto užsklanda, pro dulkių.

Kodėl mes turime dulkių gruntas?Vakuuminio sandarinimo iš pradžių buvo naudojamas maisto pakavimo įmonių 1940-ųjų ir būdas, kaip pratęsti jų galiojimo laiką.Principas yra evakuoti iš oro maišą arba kitą talpyklą, todėl yra mažai deguonies viduje, šiuo atveju, nėra sąlyga-organizmo augimui ir reprodukcijai.Tai ne tik būdas pratęsti jų galiojimo laiką, bet taip pat išlaikyti originalų skonį.Ir ji taip pat gali užkirsti kelią "šaldiklis dega".Tai patogus ir ekonomiškas būdas namų ūkiams, siekiant išsaugoti maisto su savo originalų skonį.

Importo Muitai

1. Šis produktas yra daugiau nei 2.5 KG, todėl negali būti išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu, kurio svorio riba yra 2kgs.Turi būti siunčiami paštu, tokių kaip DHL, "Fedex", AVS ir tt.

2. Mūsų kaina įskaitant produkto kaina ir pasiuntinių laivybos mokesčiai kai kuriose šalyse.Dėl importo muitų, mokesčių ar užsakymą kliringo mokestis nėra įtrauktas.Kai kuriose šalyse paprašė už jį, o kai kurie ne.Tas papildomas išlaidas moka pirkėjas.

3. Kai atokioje vietovėje, pirkėjas turi sumokėti nuotolinio valdymo mokestis, jei reikia.Bet mes stengiamės siųsti su tais kurjerių be nuotolinio mokestis.Taigi, pagal tam tikrų aplinkybių we will ship užsakymą su kurjerių įvairių su tuo, ką pasirinkote.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai