LAIMENG Dulkių Gruntas su Roll Turėtojas Impulso Funkcija Sous Žiūrėk Maisto Pakuotojas Maisto Laikymo Pakuotojas Dulkių hermetiškoje Roll Folija S290

LAIMENG Dulkių Gruntas su Roll Turėtojas Impulso Funkcija Sous Žiūrėk Maisto Pakuotojas Maisto Laikymo Pakuotojas Dulkių hermetiškoje Roll Folija S290

w170813

Nauja

Yra sandėlyje

€97.09 €58.25
Vnt.

Žymos: maisto gruntas vakuuminio, cleaner vacum, sr2ez, plastiko gruntas, švaresnis dulkių, folija decal nagų, Vakuuminis maišas pakavimo, r vakuuminiai maišeliai, parafilm roll, ftm.

Papildoma Pulsų Funkcija kontroliuoti vakuumo slėgis rankiniu būdu

Ilgai paspauskite STOP/PULSAS įjungti siurbimas.Po pasiekti norimą vakuumo efektas, atleiskite STOP/IMPULSO ir tada paspauskite ANTSPAUDAS mygtuką užsandarinkite maišelį.

LAIMENG Nerūdijančio Plieno 6602 Dulkių Gruntas Su Cutter Maisto Laikymo Su Papildoma Pulsų Funkcija ir Roll Turėtojas

1.MULTI-FUNKCIJA REŽIMAS: automatinis dulkių gruntas gali išsaugoti šviežumą džiovintų vaisių, riešutų, mėsos ir saldumynų, užkirsti kelią maisto produktus iš šaldiklio dega, pelėsių, ir gadinti, sumažinant maisto atliekas.---Nereikia dulkių šviežių daržovių ir vaisių, nes jis bus ėduonis greičiau ir gamina oro dėl savo kvėpavimą--fermentacija. 2.SAUGOS A. Pažymėjimas: Šiuo pakavimo mašina yra sertifikuota pagal CE, CB, GS, ETL, ROHS ir REACH ir kt.B. 12V žemos įtampos šildymo laidai užtikrinti daugiau saugumo aplinką.C.NTC perkaitimo apsauga: Mūsų maisto gruntas su NTC perkaitimo apsauga suteikia daugiau saugumo ir saugus naudojimas.Jis neveiks su visais įjungtais švyturėliais, jei stebėsenos temperatūra aukšta, ir vėl bus darbo, kai temperatūra ateina. 3.PULSE FUNKCIJOS: Kontroliuoti vakuumo slėgis rankiniu būdu. 4.GREITAI SEAL & NUOLATINIO DARBO.Vakuuminės maisto gruntas su pagerinta programa padeda greitai ir sandarinimo 6 iki 11 sekundžių (6-9 sekundžių sauso režimo & 8-11 sekundžių drėgnas režimas).Šis maisto pakavimo mašinos yra geros nuolatinio darbo, neatsižvelgiant pertrauka tarp kiekvieno turo VAC ANTSPAUDAS. 5.BUILT-IN CUTTER, LED INDIKATORIUS, ir VAKUUMO SLĖGIS: Sukurtas unikalus, su built-in pjovimo, sukurti individualų vakuuminiai maišeliai.Išplėstinė valdymo skydelis su LED lemputė suteikia patogumo nustatyti faktinį darbo statusą.Dulkių gruntas mašina, įmontuotas aukštos kokybės siurblys suteikia iki 60kpa siurbimo jėga. 6.DVI SANDARINIMO RŪŠIŲ: dulkių gruntas yra įrengti du pasirenkami režimai, kurie gali suteikti jūsų maisto su kuo išsaugojimo remiantis įvairių rūšių maisto produktų.Pasirinkti sausas nustatymas kieto maisto ir drėgną nustatymas lukšto, virta arba garinta maisto. 7.MOMENTINIAI ANTSPAUDAS FUNKCIJA: momentinio uždarymo sistema mūsų maisto sandarinimo mašina neleidžia subtilus maisto produktų, nuo traiškymo. 8.ROLL TURĖTOJAS: patogus roll saugojimo. 9.PUIKUS SANDARINIMO PLOTIS SOUS ŽIŪRĖK: Mūsų mechaninė maisto gruntas su 3mm sandarinimo plotis palaiko puikiai sous žiūrėk virimo ir vengia skaldymo metu virimo.Puiki dovana pasirinkimas jūsų šeimai ir draugams. 10.GREITAS PRISTATYMAS: Suteikia greitai, laivybos per 48 valandas & Vietinis laivybos siūlomos iš rusijos Federacijos, Prancūzija ir čekija.Vietos pristatymas iš čekijos Respublika: Galime pristatyti į 24 šalis Europoje pagal vietos DHL ir paprastai yra pristatymo datos 3-12 dienų.

Paprastas Valdymas

Suprojektuoti su automatiniu vakuuminio sandarinimo operacija, protingas, mechaninė, mygtukai, LED lemputės, elektros tinklo lizdo ir kontrolės centro, ant viršaus grupę, kuri suteikia patogią patirtis.

Built-in Roll Turėtojas

Tai vakuuminio pakavimo mašinos gali lengvai sukurti pasirinktinio dydžio vakuuminio sandarinimo voleliu.Sumažinti uždarymo ritinio atliekų ir visapusiškai naudotis savo vakuuminio sandarinimo voleliu ir patogus roll saugojimo.

Ruoniai Sausas ir Drėgnas Maistas

Šis dulkių maisto gruntas su naudinga ir Praktiška Drėgno/Sauso maisto nustatymai optimaliam sandarinimo.Naudojant vieną-touch operacija, tiesiog pasirinkti, ar jūs esate sandarinimo sausas arba drėgnas maistas.

Kaip naudoti:

1.atidarykite dulkių gruntas 2.Įdėti atviro maišelį į vakuuminę kamerą, įsiurbimo.Pastaba: Laikyti 2-3 cm tarp maisto ir viršutinis krepšys. 3.Padengti viršų ir paspauskite abiejų pusių sunku, kol viršutinio dangtelio yra užrakinta. 4.Paspauskite vac antspaudas mygtuką, jei norite dulkių ir antspaudą.Paspauskite antspaudas mygtuką, jei norite tik užsandarinkite maišelį. 5.Kai LED lemputė išsijungia, vakuuminio sandarinimo yra baigtas.Paspauskite mygtukus ant abiejų pusių, atidarykite dangtelį ir išimkite maišelį. 6.Po naudojimo, prašome nuolat atidarykite dangtelį, siekiant apsaugoti sandarinimo tarpinė, neužsirakina viršutinis dangtelis laikymo.

Suderinamas Su Daugybe Priedų

Šis maisto gruntas yra suderinama su daugelio aksesuarų, tokių kaip dulkių talpyklos, dėžės ir butelių kamščiai vyno ir aliejaus.Suteikia patogią patirties su lengva procesas.

Aukštos Kokybės Dalys

Šis maisto sandarinimo mašina yra su super galios, stiprus siurbimo, didelio vakuumo, palaiko nuolatinį vakuumą, mažai triukšmo

STARTER KIT:

1x dulkių gruntas mašina, 1x dulkių suktinukai(28-300cm), 5x vakuuminiai maišeliai (15*20cm), 1x dulkių roll (15*500cm) 1x dulkių roll (20*500cm), 1x dulkių roll (28*500cm), 1x vakuumo žarna, 1x butelio kamštis, 1x maitinimo laidas, 1 x anglų vartotojo vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai