Originalus VSD Galia G13 (PG13, PG 13) stalo teniso peiliai, stalo teniso raketės raketės sporto ping pong irklus vsd raketės

Originalus VSD Galia G13 (PG13, PG 13) stalo teniso peiliai, stalo teniso raketės raketės sporto ping pong irklus vsd raketės

w59683

Nauja

Yra sandėlyje

€34.87 €23.36
Vnt.

Žymos: g666, paletės vsd, vsd pg7, tabl tenni raketę, ipega pg, g13 led, gundam pg, vsd ašmenys pg13, vsd raketę, wsd04.

W elcome į mūsų parduotuvę

Prekės Modelis : VSD PG13 stalo teniso peilis

Rankena : shakehands(ilga rankena)-FL ar penhold(trumpa rankenėle)-CS

Sluoksnis: 2+GC+2

Svoris: apie 88+/-5g

Tipas: OFF++

Kostiumas: greita ataka/loop

Pastaba:

1. Ši kaina yra tik vienas gabalas.

2. Nuotraukos yra tik nuoroda,Prašome natūra teikiama pirmenybė.

Aprašymas:

Wang hao neorganinės era, penkių vieną permatomi anglies sluoksnio struktūrą.Tik sluoksnis permatomas anglies didelis branduolys, ši unikali konfigūracijos padaryti aukšte iš geriau, jaučiasi stiprus.Crazy MAO MAO hao hao 3 yra ne tik tęsti proto serijos grindų nuosekliai bauda kontrolės galimybę ir, atrodo, staigiai pulti, daugiau stiprių gebėjimas daryti abiejose linijos, traukti iš lanko, lankstus ir kintantis, silpnas konkurentų, gali suteikti visą žaisti FanLa, nuo ašarų, ir diržo kilpos technologijos, tokios kaip elektra.

Shippment

1. Užsakymai bus tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2.Mes atsiųsime sklypus, per 3 iki 7 dienų po pirkėjo mokėjimo tikrina www.poligon-1.lt.

3. Mūsų kainos nėra įskaitant paskirties muito, jei jis turi.

4. Mes atsakingi už Kinijos muitinės problema ir pirkėjas turėtų būti atsakingas už paskirties muitinės problema, bet jei turi problemą, mes padarysime viską, kad padėtų jums, kaip galėtume.

5. Nemokamas pristatymas tik, kad Kinijoje po ail paštu, jei jums reikia šio prekių skubiai, pleae pasirinkite kitą pristatymas, bet reikia sau leisti krovinių.

Atsiliepimai

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių .Ir jei turite kokių nors problemų, prašome mums konw artimiausiu metu, mes padėsime jums ją išspręsti.

Grąžinimo&Grąžinimo Politika

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go nr.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai