Originalus VSD Stalo Teniso Raketės 4002 4006 T4002 T4006 Teniso Raketė, Stalo Teniso Raketės indoo sporto Raquete

Originalus VSD Stalo Teniso Raketės 4002 4006 T4002 T4006 Teniso Raketė, Stalo Teniso Raketės indoo sporto Raquete

w160829

Nauja

Yra sandėlyje

€19.05 €16.19
Vnt.

Žymos: akių teniso robotas, minkštas nešiojamas lentelė, paletės vsd, du kartus žuvų medžioklė, donic gumos, vsd uraganas tauta, e stim žaislai, tabl tenni raketę, stalo tenisas tibhar, padel tenisas.

VSD Stalo Teniso Raketės 4002 4006 Teniso Raketė, Stalo Teniso Raketės Tipas :Kilpą su "quick" -attack; Visų pusių našumo derinys, greičio ir kontrolės, Sluoksnis:7 Gryno medžio Gumos: hurricane2 ar hurricane3 ir G888 Prašome atkreipti dėmesį,: gumos yra atsitiktiniai,negali pasirinkti, Ši kaina yra už vieną raketę Prašome atkreipti dėmesį, apie pirminės pakuotės dėžutė: 1. Ašmenys yra ne originalios pakuotės lauke, kai ji yra išsiųstus, bet tai yra gerai supakuoti, kad tegul ji saugiai atvykti. 2. Jei jums reikia savo pirminės pakuotės dėžutė, jūs turite mokėti siuntimo išlaidų (2USD - 5USD, todėl originalioje pakuotėje dėžutėje yra realus svoris) originalioje pakuotėje dėžutė, ir prašome leiskite man žinoti, jei jums pasiūlymą, ačiū.

Hurricane3 gumos lipni garsių

Minkštas aukštos elastinga kempinė

Nuolat strike stabili kontrolės

Baudos kūrinys

Kiekviena raketės buvo patikrintas sluoksnis po sluoksnio, su griežta kokybės kontrolė, siekiant suteikti jums maloni patirtis.

Stabiliai žaisti lauke yra orientuota į jums

VSD 4 Žvaigždučių Serija yra 7 sluoksnių gryno medžio raketę.Prašome pasirinkti raketės, kad jums tinka, pagal jūsų pageidavimus ir žaisti įpročius.Taip pat galite pasikonsultuoti su mūsų klientų aptarnavimo rekomenduoti modelį, kuris jums tinka.

Gamintojas: DHS Gumos:į spuogus Shakehands(ilga rankena)-FL Penhold(trumpa rankenėle)----CS Ilga rankena 189g±10g Trumpas rankena 179g±10g Storis:kaip 14mm kokybės Lygio Stalo Teniso Raketės Sluoksnis, 7 Extra Light Blade ,Aukštos elastinga geltona kempine Gumos modelis:1 pusėje Hurricane3 ;1 pusėje G888 Pastaba: Kadangi raketė yra medinis produktas, gali būti kai kurių klaidų masę, kuri yra pagrįstas faktiniu produkto svorio gavo!

2019 Naują pradžią " T serijos

Ašmenys naujinius padidinti savo patirties

T serija yra naujausias produktas VSD 2019 m.Palyginti su R serijos keturių žvaigždučių raketės, tai daugiausia pagerina jaučia, ir bendras svoris raketė.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai