Juvelyrika priėmimo Mini replės įrankis vizuoti įstrižainės burną replės apvalios galvos, replės, pjovimo wir

Juvelyrika priėmimo Mini replės įrankis vizuoti įstrižainės burną replės apvalios galvos, replės, pjovimo wir

w58890

Nauja

Yra sandėlyje

€3.79 €2.09
Vnt.

Žymos: juvelyrų replės rinkinys, gręžimo vizuoti, pavaduotojas, juvelyriniai dirbiniai įrankis, replės rankiniai įrankiai, metalo papuošalai replės, papuošalai tiekėjas, stendo vizuoti, šlifavimo rato, papuošalai vizuoti.

Dydis Diagrama ir G svorio

Violetinė:12.4 cm,Rožinė:11.4 cm;mėlynos:12cm; G svoris:apie 60g。 Bendrovė daugiausia dėmesio skiria gamybos priedai, laidai, įrankiai, gaminami savarankiškai ir savarankiškai pardavimas, kviečiame įsigyti.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba išsamesnės informacijos, ačiū.dalykai, kuriems reikia dėmesio: Tai yra kaina, iš vieno gabalo. 2. Dėl skirtingų gamybos partijų, fotografavimo kampų, įvairių daiktų bei nuotraukų rodymo.Atkreipkite dėmesį, kad: Jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $10, mes atsiųsime jums nemokamai Įprasta parcel service.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $10, mes suteiksime registruotų air parcel service.Daugiau jūsų užsakymą, tuo didesnę nuolaidą. 3. Pristatymo laikas pakuotės yra taip: Įprasta sklypas - 16-60 darbo dienas Registruota sklypas - 10-45 darbo dienas

Žnyplės su apvalia galva

Žnyplės su apvalia galva: tinka priėmimo papuošalai, bendingeye pin ir galvos pin padaryti ratą.

Įstrižainė replės

Įstrižainė replės: jis yra naudojamas siekiant sumažinti viela, vario viela, plieno vielos galvos pin ir akių pin ir kitų ornamentu viela.

Nurodė, replės, vises

Nurodė, replės, vises: tinka papuošalų gamybai, kabinimo žiedas, karoliai, paspaudus įrašą ir kt.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai