220V dantų Vietoje Suvirinimo Mašina Automatinė Skaitmeninio Valdymo Jutiklinio Impulso Argono Lankinio Suvirintojas Litavimo Papuošalai, įrankiai, įranga

220V dantų Vietoje Suvirinimo Mašina Automatinė Skaitmeninio Valdymo Jutiklinio Impulso Argono Lankinio Suvirintojas Litavimo Papuošalai, įrankiai, įranga

w98931

Nauja

Yra sandėlyje

€343.66 €268.05
Vnt.

Žymos: suvirinimo, lazerinio suvirinimo, liūtas piniginės, lazerinio suvirinimo mašina, pyragas metalo liejimo, juvelyriniai dirbiniai mašinos aukso, nerūdijančio plieno suvirintojas, stomatologijos įranga, inverter suvirinimo aparatas, argono suvirinimo.

220V/100A Vietoje, Suvirinimo Aparatas, Mechaninė Skaitmeninio Valdymo, Suvirinimo Adata Burnisher Nemokamai, Jutiklinio Impulso Argono Lankinio Suvirintojas Šis suvirinimo aparatas grupę ateina su vienu dujų reduktorius.

Šis įrenginys yra tinkamas visų rūšių dantų suvirinimo darbus, juvelyriniai dirbiniai, suvirinimo darbai, už tiek naujų, tiek restauracijos ir remonto darbus.Taikymo masto lygus bent lazerinio suvirinimo vienetas, ir išlaidos įrangai ir operacijoms, yra daug pigiau nei lazerinio suvirinimo įrenginio.

Savybės:

Argonas-arc Vietoje Suvirintojų sudaro penki anksto nustatyti pagrindinius programų aukso (Au), kobalto chromo (co-cr), hibridinis-suvirinimo (tokių kaip taurieji ne tauriųjų), titano (Ti) ir tinkuotojas.Be to, jos funkcijos, kompaktiškas dydis, saugus ir stabilus sistema, lengva operacijų, mažai triukšmo ir priežiūra.Jis reikalauja minimalių darbo vietos, ir reguliuojama energijos ir impulso parametrus galima koreguoti įsiskverbimo gylį ir suvirinimo vietoje skersmens.Šis įrenginys pereis į Orto režimą, jei nėra operacijų per 5 minutes, siekiant užkirsti kelią žalos ruošinį.Tai puiku, papuošalai ir dantų suvirinimo.

Techniniai Duomenys:

Maitinimo įtampa: 220V/110V 50/60Hz

Galingumas: 200W

Apsaugos laipsnis: IP21

Dujų tiekimo slėgis: ≥0.1 Mpa

Suvirinimo įtampa: 40V

Suvirinimo srovės: 5A600A

Suvirinimo laikas: 3ms--30ms

Maks.suvirinimo dažnis: 1Hz

Maks.argono sąnaudos: 5L/min

Matmenys: 280mm*160mm*230cm;

Svoris: apie 8,5 kg.

Siekiant išvengti elektros smūgio, gaisro ir pavojingas atsitikimas, kai naudojate elektros įranga, būtinai atkreipkite dėmesį į šias pagrindines saugos priemones.

1. Prieš naudodami prietaisą, atidžiai perskaitykite šią instrukciją ir atsargumo priemonės.Pateikti šią instrukciją šalia prietaiso patogu peržiūrėti.

2. Prašome laikyti elektros įranga, atokiau nuo vaikų ir visiškai uždrausti vaikams žaisti šį elektros įranga, atsarginės dalys ir kiti kabeliai.

3. Eksploatavimo įranga turi palaikyti gera ventiliacija ir apšvietimas, nenori dirbti drėgnoje ir dulkėtoje aplinkoje, kad būtų išvengta nelaimingų atsitikimų neįprastą aplinką.

4. Niekada neleiskite bet koks skystis, įveskite priemonė.

5. Ten bus stiprus arc light, kai veiklos, nesusiję personalui turėtų būti atokiau nuo darbo vietoje, vengiant pažeisti akis.

6. Nenaudokite kabelis, vilkite įranga.Kabeliai turi būti atokiau nuo šilumos, naftos ir kitų aštrių daiktų, kad nebūtų pažeisti kabelį.

7. Jūs privalote visiškai sumažinti išjungimas prieš valyti įranga ir atidarykite atveju.

8. Ši mašina, su kompaktiškas ir pagrįstą struktūrą nereikia specialios ir varginantis išlaikymo.Atkreipti dėmesį į valymo priemonė, ypač mikroskopą.Nėra švarus priedais turės didelę įtaką stebėjimo objektų.

9.Ši priemonė turėtų būti padengtas dulkių padengti ne darbo statusą.

10. Dėl jūsų saugumo, prašome naudoti tinkamą furnitūrą.

Dėmesio: mašina neįtraukė mikroskopu, ir jūs taip pat galite dirbti be mikroskopo.

Mūsų mašina turi CE sertifikatą.Nesijaudinkite apie muitinės formalumus.

Į suvirintojas iš pradžių ateina su 5 vnt suvirinimo strypai ir 2 metrų dujų vamzdžio nemokamai.Šios grupės suvirintojas yra argono dujų reduktorius.

Į suvirintojas iš pradžių ateina su 5 vnt suvirinimo strypai ir 2 metrų dujų vamzdžio nemokamai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai