Ultralight Reguliuojamas Lazdos Teleskopinė Pėsčiųjų Žygiai Lenkai, Alpinizmas, Slidinėjimas Trekas Polių Išardomi

Ultralight Reguliuojamas Lazdos Teleskopinė Pėsčiųjų Žygiai Lenkai, Alpinizmas, Slidinėjimas Trekas Polių Išardomi

w5736

Nauja

Yra sandėlyje

€18.57 €15.78
Vnt.

Žymos: sgodde pėsčiųjų lenkai, metalo strėlės ilginimas stick, lipdukas hikking, strypas telescop, šiaurietiškas ėjimas, ŽYGIS, anglies slidžių lazdos, galvos lazdą medienos, lenkai europos, stick vaikščioti.

1PC Trekas Polių, Sulankstomas Pėsčiųjų Laipioti Pėsčiomis, Vytelių, EVA imitacija kamštienos trekas polių Su 3 Standartinė Koja Apima Funkcijas: 1.Naujas Saugaus Užrakinimo Mechanizmas: Quick-lock, atsparumas smūgiams ir saugiau.Greitas išleisti spynos patikslinimus aukštyn ir žemyn kalvų.Mechanizmo ir užrakto mechanizmai, kad būtų patvarus ir labai paprasta naudoti. 2.Velenas Pagamintas iš 7075 Aliuminio: lazdos vaikščiojimo lenkai yra pagaminti iš labai lighweight orlaivių klasės aliuminio kurios funkcijos lenkai, tvirtas ir itin lengvas.Jis gali ištverti poveikio ir šoninio slėgio geriau nei anglies pluošto. 3.Volframo plieno strypas patarimas yra atspari trinčiai. 4.Patogios rankenos & Paminkštintas Diržas: Suprojektuoti su ergonomiškas rankena, kuris pagamintas iš minkštos EVA putų.Sugeria prakaitą ir jūsų ranka comortable ir sausos per savo turistinių kelionių.Reguliuojama paminkštinta dirželis yra drėgmės-wicking. 5.Skirti daugiau paramos ir taip pat lengvai reguliuoti. 6.Kaip Reguliuoti Trekas Polių: Kai jūs surinkti/įdėti 3-skyriuje kartu, reikia naudoti šiek tiek jėgos, kad gauti sidabro mygtuką dėmesį į tai, kad przystawkę greitai į vietą.Atleiskite, su vieno mygtuko paspaudimu.Naudoti quick-lock sistema koreguoti lazdomis ilgis nuo 45" 53" pagal savo ūgį. 7.Lengva Laikyti ir Nešti: 3-skyriuje išardomi dizainas leidžia kartus gražiai.Tri-fold ilgis 15".Vienas Atlikti maišelis saugojimui ir transportavimui.Lengvas, lengva pack-kuprinė, vežti bagažą.Kiekvienas trekas polių ateina su 4 guminius antgalius ir 1 purvo krepšelį.Nustatyta, neįkainojamas ir nepakeičiamas paslaugas latakai: 1. Sumažinti spaudimą ant kelių, kulkšnių ir kojų, o kelionėse.Sumažinti kelionėse ilgą laiką ir dideliais atstumais ant jūsų kūno. 2. Pagerina savo kelionėse greitį, net nelygios vietovės.Jus daugiau pastovi ant kojų, padėti jums eiti greičiau ir daugiau, nei jūs paprastai būtų. 3. Dėl klausimų apie saugumą, tai pėsčiųjų kolona sumažina riziką paslysti einant į šlapias, purvinas, ar sniegas, pripildytoje aplinkoje.Specifikacijos: Geriausia Naudoti: Iškylas, turistinius, pėsčiomis ir kt Veleno Medžiagos: 7075 Aliuminio Rankena Medžiaga: minkšta EVA putų Kolonėlė: Taip Lengvas: Taip Maksimalus Ilgis (in): 53"(135cm) Minimalus Ilgis (in): 45"(115cm) Žlugo Ilgis (in): 15"(37cm) Svoris:380g komplektą sudaro: 1x pėsčiųjų kolona; 4x gumines patarimai; 1x purvo krepšelį; 1x atlikti maišelis

Pasiruošimo laikas: paprastai, mes atsiųsime kad jums per 3days.

Specialios pirkinių festivalis, mums reikia 5-7 darbo dienas paruošti jūsų užsakymą, nes mūsų daug užsakymų, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

Pristatymo laikas: kitoje šalyje, turi skirtingas pristatymo laiką ir įvairių shiping mokestį, jūs galite patikrinti, ar sutartą Laiką, kai jūs pasirenkate pristatymo būdą už užsakymą. (PS:Laisvosios ekonominės klasės palankios gabenimo mokesčio, tačiau nėra informacijos).

M ake tikri, kad jums pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono numerį.Visi daiktai turės būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne issure galite grąžinti arba pakeisti prekę, išimčių nėra.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes suteiksime jums visą kompensaciją gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždės, įskaitant savo aprašymą, bendravimo ir pristatymo greičiu, pirkėjas comshow, mes jums $ 2 ar dovana jūsų kitą užsakymą.mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo straipsniuose STS eFacebook, duok savo nuotrauką mums, mes suteikti jums $ 2 ar dovana, taip pat.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai