19mm Vidinis Skersmuo Gumos Galvos Ramentas Trinkelėmis Priedai Antislip Patarimai Lazdą Kojų, Pilka

19mm Vidinis Skersmuo Gumos Galvos Ramentas Trinkelėmis Priedai Antislip Patarimai Lazdą Kojų, Pilka

w94290

Nauja

Yra sandėlyje

€8.71 €6.01
Vnt.

Žymos: cukranendrių patarimas, ėjimo lazdas, ėjimo gumos, lazdą gumos trikojo, cukranendrių gumos patarimas, gumos žąsų vadovas, policininkai, idol apranga, stick vaikščioti, ekrano užsklandą katės galva, ramentai stick.

19mm Vidinis Skersmuo Gumos Galvos Ramentas Trinkelėmis Priedai Antislip Patarimai Lazdą Kojų, Pilka

Kulka Taškų: 1、Ilgaamžė Medžiaga: Pagamintas iš tvirtos, neslidžia gumine medžiaga nuolatiniam naudojimui; aukštos kokybės gumos yra ne slydimo ir atspari trinčiai.

2、Daugiau Stabilus: Didesnis sukibimas ant žemės ir didesnį stabilumą.Jis gali būti naudojamas ant betono, asfalto arba drėgnos dirvos kempingas/valgyti žvyrkelių.

3、Savarankišką Tipas: Leidžia lazdą stovėti vertikaliai, kuri yra patogi ir greita, ir išvengti pavojaus vartotojo nenukristų, kai įlaipinami cukranendrių.

4、Lankstus Savybės: Lengva lipti, unikalus apskritas dizainas, kuris lankstosi kaip vartotojo vaikšto, vis traukos ir pasitikėjimo visiems vietovės tipams.

5、Lengva Naudoti: Greitai ir lengvai prisijungti prie labiausiai 3/4 colio cukranendrių velenai, siekiant apsaugoti jūsų vytelių nuo dėvėjimosi ir plyšimo.

Aprašymas:

Kaip vartoti, cukranendrių yra lengvai subraižyti.Tai yra ramentus pakeitimo patarimai, kaip visų rūšių ramentais.Ji apsaugo cukranendrių nuo dėvėjimosi ir plyšimo ir prailgina eksploatavimo laiką cukranendrių.Aukštos kokybės guminės medžiagos, daro tai ne slydimo ir dėvėti, atsparus vandeniui.Su šių objektų, kad jums patiks vaikščioti daugiau.

Savybės:

Spalva: pilka

Medžiaga: guma.

Matmenys: apie 6,5 x 6,5 x 8.6 cm / 2.6 x 2,6 x 3.4 cm.

Patvarus ir lankstus.

Aukštos kokybės gumos, ne slydimo ir atspari trinčiai.

Lengva nešioti ir apsaugoti jūsų rankas nuo dėvėjimosi ir plyšimo.

Gaminio Dydis:(maždaug)

Aukštis: 8 cm/3.15 į

Apačioje skersmuo: 6.5 cm/2.56 į

Vidinis skersmuo: 1.9 cm/0.75 į

Pakavimo Sąrašas:

2 x Cukranendrių Patarimas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai