Dantų šepetėlis Atveju Saugų Dantų Šepetėliu, Lauke Lauko Apsaugoti Padengti talpinimo Dantų Šepetėliu Atveju (tik kelionės langelį)

Dantų šepetėlis Atveju Saugų Dantų Šepetėliu, Lauke Lauko Apsaugoti Padengti talpinimo Dantų Šepetėliu Atveju (tik kelionės langelį)

w55809

Nauja

Yra sandėlyje

€4.58
Vnt.

Žymos: 10000 šerių šepetėlis, burbulas kupolas palapinė, dantų šepetėlis, dantų šepetėliai sunku, minkštas dantų šepetėlis galvos apdangalą, plastikinis apvalus, automobilių dent raštas, dantų lauke ispanų, dantų protezų šepetėliai, Suaugusiųjų.

Techniniai duomenys:

Modelis: HYC-A

Spalva:Mėlyna /Rožinė/ Balta

Dydis:21.5 cm*8,0 cm*4.5 cm

Pakuotė:

1 x Nešiojamieji Elektriniai dantų Šepetėlis Dėžutę

Pastaba:Paketas neapima Šepetys

Ypatybė:

Jis yra lengvas ir turi tinkamas dydis, taigi, jis yra tobulas atlikti kelionės, kempingas, žygiai ar verslo kelionę. 3 spalvas galima pasirinkti , tikrai gražus ir praktiškas dantų šepetėlį talpinimo, esate verta!

Elektrinis dantų šepetėlis lauke yra pagaminta iš aukštos kokybės ABS išorinio langelį ir maisto kokybės silikono vidinį dėklą, ekologiškas, netoksiškas, antibacteria, saugus ir patvarus naudoti.

Apsaugoti jūsų dantų šepetėlį nuo pasimesti, ar purvinas.Lengvas ir kompaktiškas, lengva ir patogu nešiotis.

Įgaubtas dizainas vidinis silikoninis dėklas lengvai saugoti elektrinį dantų šepetėlį ir dantų šepetėlis galvutės(Ne komplekte), ir vidinį dėklą, taip pat gali būti priimtas atskirai patogiai valymas.

Į lauką tai labai tinka žmonėms, kurie ketina kelionės, kempingas, žygiai ar verslo kelionę.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai