Bambuko dantų šepetėlį Biologiškai BPA Free Minkšti Šeriai ekologiškos Natūralios Medinės Veganų Ekologiško Bambuko Anglis Dantų šepetukas

Bambuko dantų šepetėlį Biologiškai BPA Free Minkšti Šeriai ekologiškos Natūralios Medinės Veganų Ekologiško Bambuko Anglis Dantų šepetukas

w181472

Nauja

Yra sandėlyje

€12.97 €6.48
Vnt.

Žymos: baby dantų šepetėlis, ekologinio, anglis dantų šepetėlis, dantų šepetėliai sunku, vyrai minkštas dantų šepetėlis, taurės dantų šepetėlis, mln. dantų šepetėlis, kūdikių bananų dantų šepetėlis, dentalbrush, veganų.

Bambuko dantų šepetėlį Biologiškai BPA Free Minkšta Šerių Šepetėlis ekologiškos Natūralios Medinės dantų šepetėliai Veganų Ekologiško Bambuko Anglis Dantų Šepetėlis Jautrių Dantenų Rinkinys, 8 Spalvos

[Ekologiškos IR BIOLOGIŠKAI skaidomos] : Bambuko dantų šepetėlis, pagamintas iš natūralių tvaraus Bambuko ūkių, mūsų produktas yra 100% Natūralus!Jų kokybė yra ta pati kaip savo bendro plastiko šepečiai, bet ir biologiškai.

[PAKUOTĖJE 10 dantų šepetėliai] : pack ten ir kiekviena iš jų yra atskirai supakuoti į kartono.Ji labai tinka šeimos narys.

[LENGVA NAUDOTI] : nereikia sausas bambuko rankena po naudojimo, Naudojimo būdas pat, kaip ir plastiko šepetėlis.

[SOFT BPA FREE ŠERIAI] : šereliai yra pagaminti iš aukštos kokybės nailono, kuris yra minkštas, puikiai tinka gauti visas apnašas išjungti savo dantis.

Tradiciniai dantų šepetėliai yra pagaminti iš įvairių kietųjų plastikų, didelio tankio polietileno, ir nailono.Tai užtruks daugiau nei 500 metų, visiškai suskirstyti pagal JAVNacionalinės Aplinkos Apsaugos Organizacijos.O bambuko šepečių rankenos pagamintos iš natūralaus bambuko, tai užtruks tik maždaug šešis mėnesius, skaidyti.

TAI TAVO?

Apskaičiuota, kad 1 mlrd. plastikinių dantų šepetėliai patekti į sąvartynus kasmet Jungtinėse valstijose.Šių plastikų ne tik einant į mūsų žemę, bet ir mūsų vandenynų.Didžiosios šiukšlių salas, apie dydį Meksika buvo rastas plūduriuojantis Ramiojo vandenyno.Dabar yra manoma, kad yra 5.25 trilijono vienetų plastiko šiukšles į vandenyną su mūsų jūros gyvenimas yra tiesiogiai kenčia.Kiekvienais metais, daug jūrinės gyvybės miršta iš plastiko vartojimas, ir tai yra tik atrado.

MINKŠTAS BPA FREE ŠERIAI

Šereliai yra pagaminti iš aukštos kokybės nailono, kuris yra minkštas, puikiai tinka gauti visas apnašas išjungti savo dantis.

LENGVA ATSKIRTI

Ji juodos ir baltos spalvos šerių ir pažymėtas A, B, C, D, ir E, taip, kad jie nėra sumaišyti.

GO GREEN

Pereinant nuo tradicinių plastikinių dantų šepetėlį su bambuko dantų šepetėlis yra vienas iš paprasčiausių dalykų, kuriuos galite padaryti, kad iš karto sumažinti plastiko atliekų per jūsų vonios kambarys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai