Moterų Plaukų Valiklis Neskausmingas Lūpų Skustuvas Veido/Rankų/Pažastų/Leg &Bikini Nešiojamas Baterija Žirklės Namų Kelionės

Moterų Plaukų Valiklis Neskausmingas Lūpų Skustuvas Veido/Rankų/Pažastų/Leg &Bikini Nešiojamas Baterija Žirklės Namų Kelionės

w53418

Nauja

Yra sandėlyje

€10.09 €7.07
Vnt.

Žymos: plaukų clipper remontas, kūno plaukai, žoliapjovės, elektrinis mini skustuvas, skustuvas, karvė spausdinti sexy, vyrams žoliapjovės, skustuvas, skutimosi, folija skustuvas, ruda skustuvas mašina, electr skustuvas.

PRODUKTO INFORMACIJA: 1.Spalva:Balta、Juoda、Mėlyna 2.Dydis:11.1*3.2 *3 cm 3.Įtampa:3V 4.Galia:3.5 W SAVYBĖS 1.Kišenės Dydžio Plaukų Valiklis - Šviečia Aukso Padengtą Graži rožinė Aukso, Diskretiškas ir patogus nešiotis, pašalina veido plaukų iš karto ir neskausmingai, iš Lūpų, Smakro, Skruostų, kaklo, rankų; Pašalina Persikų Pūkelis Bauda Maža nepageidaujamus plaukus mažų srityse, puikiai, 2.SAUGUS Visiems Odos Tipams ir Tonai - Veido Plaukų Šalinimo Moterys, Ne Daugiau Gabalai iš Skustuvai, Ne Daugiau Paraudimą ir Sudirginimą, paliekant odos jausmas, sudrėkintas, gera, ir puikiai gruntuotas makiažas. 3.Lengvas, Plonas Dizainas, IPX6 Vandeniui & baterijomis - Reikalinga 1 AA Baterija(Logistikos apribojimai-baterijos nėra įtrauktos)

Apie Siuntos 1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3.Vaizdai(Kai kurie nekilnojamojo nuotraukos) parodė, jūsų nuoroda tik. 4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Apie Atsiliepimą >> Jei jūs patenkinti mūsų produktus, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus palikti mums TEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį su 5 ŽVAIGŽDĖMIS.Tuo tarpu, mes taip pat palikti jus teigiamų atsiliepimų jums.

>> Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar dėl kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant 1-3 st ars neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes atsakymą jums per 24 valandas, ir padėti jums išspręsti problemas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai