100-240V Elektros Duona Skustuvas Aštrių Plaukų Clipper Plaukų Žoliapjovės Pjovimo Plaukų Pjovimo Staklės, Šukuosena, Asmens Priežiūros

100-240V Elektros Duona Skustuvas Aštrių Plaukų Clipper Plaukų Žoliapjovės Pjovimo Plaukų Pjovimo Staklės, Šukuosena, Asmens Priežiūros

w162493

Nauja

Yra sandėlyje

€26.10 €22.70
Vnt.

Žymos: abstrakčiojo ekspresionizmo, baterija kemei, kemei, duona priežiūra, 9801 peilis, skustuvo ašmenimis, kemei skustuvas, ponios asmens plaukų žoliapjovės, skustuvas, skutimosi, duona žoliapjovės.

KEMEI Profesinės Elektros Duona Skustuvas Aštrių Plaukų Clipper Plaukų Žoliapjovės Pjovimo Plaukų Pjovimo Staklės, Šukuosena, Asmens Priežiūros Aprašymas:

Šis straipsnis yra protingas, plaukų clipper skirtos tiek suaugusiems ir vaikams.Ji priėmė keramikos peilis yra mažesni, trinčiai rodiklis, kuris yra neramus, šilumos, mažiau garso, ir daugiau staigesnis nei senamadiškas, nerūdijančio plieno ašmenys.Tai paviršiaus R-formos protektoriaus dizainas, puikiai kelią odos ir galvos, buvo sužeistas susisiekti iš bet angelas.Higienos, greitas, didelio efektyvumo ir ne pakimba plaukų.

Savybės: Keramikos peilis.Palyginti su senamadiška, nerūdijančio plieno ašmenys, keramikos peilis yra mažesnis trinčiai rodiklis, kuris yra neramus, šilumos, mažiau garso, ir daugiau staigesnis.Paviršiaus R-formos protektoriaus dizainas išlaiko aštriais ašmenimis į vidų, taip, kad jis negalės odos susisiekti iš bet kurio kampo.Profesionalus variklių tiekimo galingas energijos ir didelis greitis 8000 aps / min ir kas kelias minutes, greičiau, kirpimas, be įstrigo plaukų.Su mikro vibracija, pagal judesį, jums bus jaustis patogiai ir norite mėgautis mažesne nei rinkos verte. 4 įvairaus ilgio kirpimas, šukos gali būti lengva montuoti ant menčių galvos, kurie gali kontroliuoti atstumas tarp disko ir galvos oda bus gauti norimą šukuoseną.Dizainas rankenėlę centras yra naudojami reguliuoti disko pavara 5 lygį jūsų patogumui, todėl apipjaustymas daugiau subtilus ir lengviau.Smart apmokestinimo režimas, didelio tūrio srovės aktyviai baterija pirmas 5 sekundes, padeda greitai įkrauti, tada srovelė lėtai mokestis, taip siekiant apsaugoti bateriją iš daugiau nei įkrovimo.Supaprastintas modeliavimas suteikia patogią paliesti ir lengva laikyti, jums nebus jaustis bandė net ilgai apipjaustymas.Tinka tiek suaugusiems ir vaikams.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Keramika + Metalas

Input: 100V-240V 50/60HZ

Galia: 4.8 V 1000mA

Maitinimo Norma: 3W

Rotacinis Greitis: 8000RPM

Ilgis Apipjaustymas Šukos: 3cm / 1.2 colių, 6cm / 2,4 colių, 9cm / 3.6 colių, 12cm / 4.8 colių

Krovimo Laikas: Approx. 8hrs

Naudojant Laikas: Apie. 40mins

Prekės Ilgis: Apytiksl. 9cm / 3.6 colių

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 580g

Elemento Tipas: Elektriniai Plaukų Clipper

Pareigos: Plaukų Kirpimas

Paketas Apima:

1 x Hair Clipper

1 x keičiama Baterija

1 x Valymo Šepetėlis

4 x Ribotas Šukos

1 x Tepalas, Alyva

1 x ES Plug

1 x Vartotojo Vadovas

Pastaba:

1. Niekada nepanardinkite prietaiso į vandenį ir nereikia naudoti aplinkoje, kur oro drėgnumas yra.

2. Paramos ir įkrovimo įrenginys turi būti prijungtas tik prie maitinimo kabelis, pridedamas prie prietaiso.

3. Prieš atlikdami bet kokius valymo operaciją, išjunkite prietaisą ir atjunkite maitinimo laidą nuo elektros maitinimo tinklo.

4. Siekiant užtikrinti tinkamą pjovimo galvutė naudoti tik aliejus, pateiktą su įrenginiu, nenaudoti netinkamos, tepalai/kremai, tepalai ir pan.

5. Dear klientas, Prašome būti tikri, pirkti, nesirūpindami plug prisitaikyti.Mes suteiksime adapteriu jums, atsižvelgiant į skirtingose šalies standartas ir užtikrina jo įprasto naudojimo.Apie atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai