Toyota FJ Cruiser 2007-Galiniai bagažo skyriaus Dangtis Įkrovos Linijinės Dėklas Grindų Kilimėlis

Toyota FJ Cruiser 2007-Galiniai bagažo skyriaus Dangtis Įkrovos Linijinės Dėklas Grindų Kilimėlis

w52579

Nauja

Yra sandėlyje

€108.91 €96.93
Vnt.

Žymos: plato batai žalia, priedų fj cruiser, įkrovos kilimėlis, camry durų lipdukas, toyota fj cruiser atsarginių padangų dangtis, cruiser riedlentė, fj cruiser šildomos sėdynės, valtis padengti sunkiųjų, toyota fj cruiser aksesuarai, oro, fj cruiser kiliminė danga, grindų kilimėlis.

Prekės Aprašymas:

Toyota FJ Cruiser 2007-2014

Būklė: 100% Visiškai Naujas.Spalva:JUODA Medžiaga:, Pagamintas iš Gumos ir Poliolefino

Savybės: Bekvapis, atsparus vandeniui, neslystantis, atsparus cheminio poveikio ir dilimui, niekada deformuoti nuo ultravioletinių saulės spindulių...

Pagamintas iš Gumos ir Poliolefino

Puikus būdas užtikrinti visišką liemens - krovinių erdvės apsaugą.Iškėlė šonuose suteikia papildomą apsaugą.

Pakuotė:

Apima: 1pcs

Pagamintas pagal ISO 9001 priemonė užtikrinti geros kokybės.

Apsauga: Mūsų automobilių kamieno yra naudingiausias erdvės atlikti mūsų iškylą dalykų, sunkios medžiagos, bagažo, tai skysčiai, sporto įranga, namų ūkiu, prekybos įrankiai, gyvūnėliams ir nieko, kad bus tilptų.

Todėl pagrindinė funkcija grindų kilimėlis apsaugo automobilio bagažinė nuo purvo, žalą, yra nešvarūs ir nuo cheminių skysčių ar vandens.

Mūsų produktas bus padėti su visais apsauga reikalinga, nes mūsų produktas medžiagos yra lankstus, stiprus, neslystantis, atsparus vandeniui ir lengvas, jis daro mūsų produktai labai apsauginės, nuimamas ir lengvai valomas.

Atsparus vandeniui niekada deformuojasi nuo ultravioletinių saulės spindulių ir turi didelį atsparumą įbrėžimai.

Saugai: Mūsų produktai yra pagaminti iš bekvapis, ekologiškas, atsparus vandeniui, anti-slydimui atsparus polimerintas medžiagas pasiūlyti anti-slydimo savybes, gryname ore (ne kvapo produktų, kaip ir kiti pigūs gumos ar plastiko gaminiai) ir ji yra inertinių cheminių medžiagų, pavyzdžiui, šarmai, rūgštys, naftos chemijos produktų ir kitų chemiškai aktyvių medžiagų.

Visuality: forma kilimėliai puikiai dera konfigūracijos grindų, spalvų schemą ir tekstūros visi dirbti pilna integracija su transporto priemonės interjero užbaigti interjero dizainas jūsų automobiliui.

Medžiagos yra lankstus ir atsparus išlaikyti savo madingas pirmą dieną formą ir išvaizdą ilgus metus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai