5vnt/set Plastiko Plaukų Dažų, Optikos Reikmenys 1 Spalvų Maišymo Dubuo su 3 Teptukai 1 Earshield Plaukų Spalvos Atspalvis, Įrankiai

5vnt/set Plastiko Plaukų Dažų, Optikos Reikmenys 1 Spalvų Maišymo Dubuo su 3 Teptukai 1 Earshield Plaukų Spalvos Atspalvis, Įrankiai

w55059

Nauja

Yra sandėlyje

€4.86 €3.40
Vnt.

Žymos: patamsinti audinio langą, hoodie david tennant, hepa filtras ilife v1, plunksnų juoda baldakimu, aukštos kaklo kūno kostiumai, kl sentral mall maisto, hepa filtras v50 gyvenimo, aukštos kaklo supjaustyti bikinis, kaip organizuoti miegamasis.

5VNT Plaukų Dažų Spalvos Teptuku ir Dubuo Nustatyti Ausų Kepurės Dažų Maišytuvas Plaukų Atspalvis Miršta

Aprašymas:

Ši plaukų dažymo rinkinys yra puikus salonas, spa, kirpykla, PASIDARYK pats, at-home dažai, balayage, micro kasytės, folijavimas, renginiai, ir keratino plaukų gydymas, tinka visiems plaukų tipams; trumpas ilgi, garbanoti ar tiesūs plaukai.Nedvejokite, įsigykite dabar!

Savybės:

Lengva clea n ir daugkartinio naudojimo, cheminių medžiagų, atsparus smūgiams, karščiui atsparus smūgiams, anti-static.

Padaryti savo plaukų dažymas patirtis lengvai, tvarkingas ir clea n, visą šepečiai yra suprojektuotas su lanksčia dar standus šeriai užtikrinant net ir sklandžiai dažų spalva.

Puikus salonas, spa, kirpykla, PASIDARYK pats, at-home dažai, balayage, micro kasytės, folijavimas, renginiai, ir keratino plaukų gydymas, tinka visiems plaukų tipams; trumpas ilgi, garbanoti ar tiesūs plaukai.

Priimti su aukštos kokybės plastiko, vadovas šepetys yra tvarkingas ir sukurta lanksti, užtikrinti vienodesnį ir sklandžiai dažų spalva.Su nurodė rankena, plaukų dažų šukos yra lengva atskirti ir padalinti plaukus.

Teptuku ir dubenėlį plaukų rinkinys padaryti dažymas savo plaukų, kad daug lengviau ir maloniau, tačiau tai plaukų dažymas priedai-ne tik plaukų dažų, taip pat gali būti naudojamas taikyti toneriai, dažai, milteliai, baliklis, veido kaukės.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Plaukų Dažų Spalvos Teptuku ir Dubuo Rinkinys

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda

Pakuotės Dydis: 26*18*10 cm

Pakuotės Svoris: 11 4 g / oz 4.09

Paketų Sąrašo:

1 * Dubuo

2 * Šepetėliai

2 * Ausų Kepurės

1 * Dažų Maišytuvas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai