Kišeninis Oro Siurblys Pažangi Skaitmeninio Belaidžio Įkrovimo Automobilių Oro Siurblys Padangų Siurblys Pripūtimo Elektros LED Smart Automobilių Oro Kompresorius

Kišeninis Oro Siurblys Pažangi Skaitmeninio Belaidžio Įkrovimo Automobilių Oro Siurblys Padangų Siurblys Pripūtimo Elektros LED Smart Automobilių Oro Kompresorius

w51561

Nauja

Yra sandėlyje

€23.99
Vnt.

Žymos: kompresorių dalys, 220 v, 12v siurblys vandens, automobilių siurblys, komercinių oro kompresorius, priedai, hat protingas automobilis, kondicionieriaus kompresorius 12v, oro padangų pripūtimo, oro akvariumas siurblio, oro automobilių siurblys, auto kompresorius, siurblys.

{infomodule}

Kišeninis Protingas Skaitmeninis Ekranas Įkrovimo Belaidžio Oro Siurblys Automobilio Oro Siurblys Nešiojamų Padangų Siurblys

Aprašymas:

1.Pagalbos Tikslas: Ant Autostrada, Gamtoje Arba Ryte, Padangų Staiga Nuotėkio Arba Šios Padangos Yra Švirkščiamas, Kuris Gali Būti Naudojamas Skubios Pagalbos Tikslais.

2.Greitai Infliacija: Nešiojamieji Elektriniai Oro Kompresorius Numatyta 150 Psi Didžiausias Pripūtimo Slėgis, Automobilių Padangos, Ypač 4x4, Vidutinės trukmės Autobusu, 2 T Arba Mažiau Sunkvežimių, Automobilių Ir Kitų Didesnių Padangos, Didelės Apimties Ir Greitai Infliacija.

3.Saugus Naudoti: Ryškus Led Avarinis Šviesos Ir Lcd Skaitmeninis Ekranas: Oro Siurblys Su Super Ryškus Led Žibintuvėlis, Naktį Skubios Pagalbos, Yra Aišku, Naktį Pildymo, Naktį Priežiūra, Naktį Vaikščioti.

4.Plačiai Taikoma): Tai Visi Pripučiami Antgaliai Gali Būti Naudojami Padangos, Gumos Valtys, Oro Pagalvės, Pripučiami Žaislai, Kamuolys Pripučiamas, Ir Daug Kitos Paskirties.

Ilgas Baterijos veikimo laikas: Automobilių Padangų Oro Siurblys Yra Įrengtas 2000mah Įkraunama Ličio Baterija, Ir Baterija Yra Naudojama Apie 500 Ciklų.

Produkto Specifikacijos:

Medžiagos: Metalas + Plastikas

Spalva: Juoda

Dydis: 295x155x220mm

Srovė : 5a

Įtampa: 12v

Oro Tūris: 35l/min

Galia: 120w

Neto Svoris: 1.2

Oro Slėgis: 150 Psi

Cilindras: 22 Cilindras

Produkto Grynasis Svoris: Apie 0,8 kg

Baterijos Talpa: 2200mah

Pareigos: Tinka Padangos, Žaislai, Sporto Įrangos, Dviračių Padangos, Oro Pagalves Ir T. T.

Pakuotė :

1X Priimančiosios

1X Pripučiami Antgalis

1X Rinkinys

1X Instrukcija Kinų Ir anglų kalbomis

Instrukcijos:

1. Įterpkite Antgalio Viršuje Guminis Vamzdelis Tiesiai Į Vožtuvas Padangų.Kai Garsas Iš Oro Ištekėjimo Iš Padangų Yra Girdėję, Tai Reiškia, Kad Ore Jau Išplatinta, Ir Oro Antgalis Yra Toliau Būti Sugriežtintos.Šiuo Metu Oro Nebėra Įvykdyta.

2, Įjunkite Mašiną Ir Įjungti Maitinimą

3. Kai Pripučiamos, Skaitiklio Rodyklė Didėja Su Soties Padangų.Kai Rodyklė Pasiekia Tinkamas Padangų Slėgis (Padangų Slėgio Automobilio Padanga Yra 223kpa=35psi), Kištuką Ir Antgalį Yra Paimtas, Ir Darbas Baigtas.

4. Prašome Naudoti Profesinės Kamuolys Adatos Ir Plastikinis Antgalis Įrengtas Su Šia Mašina Norėdami Prisijungti Su Oro Antgalis Išpūsti Kamuolį Ir Kitų Dujų-reiklus Įranga.

Atsargumo priemonės:

1. Produktas Yra Griežtai Draudžiama Nepatektų Vandens;

2. Vaikams Draudžiama Neliesti Darbo Metu.

3. Šis Įtaisas Gali Būti Naudojamas Su Ac220v Galia Tiekimo Arba Usb Maitinimo Kabelis.

4. Kai Pripučiamos, Prašome Sustabdyti Po 10 Minučių Nepertraukiamai Veikti 10 Minučių, Siekiant Išvengti Žalos Oro Siurblys Ir Priedai, Ir Pratęsti Gyvenimo Variklis.

5. Kai visuotinis Padangų Yra Išpūstas, Ji Gali Pasiekti 30psi Normalus Padangų Slėgis Apie 3-5 Minutes, Ir Didelis Padangų Bus Ilgesnis.Jei Rodiklis Metrą Pakyla Greitai 50-100psi, Kai Pradeda Išpūsti, Oras Yra Užblokuotas.Oro Nepatektų Padangų.Šiuo Metu Dujų Tūtos Bendro Turi Būti Nedelsiant Pašalinti Ir Pakartotinai naudoti, Kitaip Variklis Ir Priemonės Yra Lengvai Pažeisti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai