2VNT Ultragarso Graužikų Repeller Elektroninio Kenkėjų Atmesti Prieš Tarakonus Mol Pelės Uodų ES MUMS Plug

2VNT Ultragarso Graužikų Repeller Elektroninio Kenkėjų Atmesti Prieš Tarakonus Mol Pelės Uodų ES MUMS Plug

w48469

Nauja

Yra sandėlyje

€29.72 €23.78
Vnt.

Žymos: sodo kurmis, pelių atstumti, persiko odos užvalkalas, bustier keliaraištis, lazerio kurmis, kurmis saulės, kenkėjų atstumti, earclip, saulės energijos ultragarso gopher, kurmis atstumti.

Specifikacija: Tipas: Ultragarsinis Kenkėjų Repeller Medžiaga: ABS Įtampa: AC100-230V Dažnis: 50-60Hz Vidutinis energijos suvartojimas: ≤6W Ultragarso bangų dažnis: 1 Grupė: 25-70KHz; 2 dažnių Juosta: 10-70KHz Dažnių diapazono elektromagnetinių bangų: 0.8-8Hz Efektyvus diapazonas: Apie 150 kvadratinių metrų (atviroje aplinkoje) darbinė temperatūra: 0-40°/32-104F Dydis: 9cm x 6cm x 3cm(L x W x H) Kištuko tipas: JAV plug/EU plug (pasirinktinai) Komplektą sudaro: 2VNT x Graužikų Repeller Šiltas Patarimai: 1. Ši mašina turėtų būti įdiegta 20-80 centimetrų nuo grindų, ir turėtų būti vertikali grindų ir kištuką į elektros lizdą. 2. Montuojant taškas turėtų būti vengiama, iš kilimų, užuolaidų ir kt pritvirtinti, garso medžiaga ar kita, sumažėjo garso slėgio darys žalą dėl helminthes poveikį. 3. Nereikia valyti mašiną, stiprus impregnant, vandeniu arba drėgna šluoste, naudokite sausą ir minkšta šluoste, su šiek neutrali plauti valyti mašiną. 4. Negalima mėtyti, mašina ir labai ryškus jį. 5. Siekiantpadidinti poveikį, reikia naudoti kelis įrenginius sandėliuose arba keli kambariai.

Savybės: Panaudoti fizinę metodas, netoksiškas, jokios žalos žmonėms arba naminiams gyvūnėliams, mažas dydis ir nebus užimti daug vietos.Dažnio ultragarso bangų ir elektromagnetinės bangos keičiasi su pertraukomis ir nuolat, todėl pelės ir vabzdžių netaps prisitaikanti prie tam tikro fiksuoto dažnio.Galingas: veiksminga apsauga svyruoja apie 150 kvadratinių metrų, pagal atviros aplinkai.Nakties šviesa, minkšta ir šilta mėlyna LED šviesa gali apsaugoti jūsų akis nuo skatino staiga stiprios šviesos vidurnaktį.Daugiausia taikoma atstumti pelių, uodai ir tarakonai, taip pat gali būti naudojamas atstumti ir kontrolės kitiems kenkėjams, pavyzdžiui, vorai, skruzdėlės, klaidas ir pan.6. Dėmesio: drėgmei, vandeniui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai