Kovos su Paukščių Juosta Paukščių 80M Panika Juosta "Audible" Atbaidymo Juostos, Kenkėjų Balandžiai Juostelės Repeller Kontrolės Fox P1Z9

Kovos su Paukščių Juosta Paukščių 80M Panika Juosta "Audible" Atbaidymo Juostos, Kenkėjų Balandžiai Juostelės Repeller Kontrolės Fox P1Z9

w166072

Nauja

Yra sandėlyje

€6.19 €4.15
Vnt.

Žymos: repeller kenkėjų paukštis, shella kovos su paukščių, kompasas meilės, tinklo paukščių kovos su paukščių, paukščių ūkis, londono vinilo, austrija-vienna, paplūdimio tinklinio aikštelė, paukščių ju kovos su paukščių, repeller stabdžių žievės.

Dokumente .produkto aprašymas { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .produkto aprašymas .vaizdai { text-align: center; } .produkto aprašymas img { max-width: 100%; width: 800px; aukštis: 800px; vertikalios-align: middle; }

Specifikacija:

Nauja

Medžiaga: Poliesterio Plėvelė

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Plotis(vid.): 2.4 cm/0.94"

Ilgis(apytiksl.): 80m

Metodas, naudojant anti-paukščių diržas yra paprastas, jis nekenkia paukščiams, ir tai taupo darbo jėgos ir turi didelę kenkėjų kontrolės poveikį.

Egzorcysta juostelės atremti paukščių atspindi šviesą.Jei vėjo, juostelės gali taip pat gamina metalo garsas, kuris padeda paukščių likti nuošalyje nuo ploto.

Jo principas yra tai, kad vizija paukštis yra painiojama sukimosi dviejų skirtingų spalvų, net jei mažas vėjas gali pasukti labai gerai.

Idealiai tinka Sodai, sodai, vejos, tvenkiniai, oro ir daržovių sodai.Ne tik jūs galite vairuoti paukščių, bet jūs galite vairuoti nuo kitų smulkių gyvūnų.

PREKĖS KODAS:PGG7824A

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai