1Pc Rodyklių Poilsio Junginys Svogūnai Micro Teptuku Kolonėlė Visiškai Užfiksuoti Priklauso Mokymo Praktikos Šaudymo iš Lanko Reikmenys

1Pc Rodyklių Poilsio Junginys Svogūnai Micro Teptuku Kolonėlė Visiškai Užfiksuoti Priklauso Mokymo Praktikos Šaudymo iš Lanko Reikmenys

w47947

Nauja

Yra sandėlyje

€30.99 €22.31
Vnt.

Žymos: rodyklių poilsio kairės pusės, nešiojamų junginys spaudos lankas, lankas poilsio, rodyklių arbaletas, junxing junginys spaudos lankas, blokuoti arbaletas, sudėtinės poilsio, šaudymas rodyklę poilsio, varžtas arbaletas, composite spaudos lankas.

Prekės pavadinimas:Junginys Svogūnai Rodyklių Poilsio

Už Lankas Tipas: Junginys Svogūnai

Medžiaga: Tikslumas-apdirbtas aliuminio

Spalva:Juoda

Kiekis:1pc

Grynasis Svoris:130g

Ypatybė:

-Tai poilsis yra užtūra visą užfiksuoti rodyklių poilsio, kad susideda iš dviejų spyruoklinė nerūdijančio plieno ginklais,kartu su plaštakoje paspaudę rodyklę į vietą, be mentiniai žalą,šepečių nusidėvėjimo arba šalinimo klausimus per šūvio ciklą.

-Poilsio naudojasi pusė spyruokliniai vartų, kad aids krovos rodyklės į poilsio,ir apsaugo nuo rodyklę pabėgti poilsio metu kulka ciklą arba kol svogūnai yra pakrautas, ir laukia, kad būti nušautas.

-Saugos ir maksimalų efektyvumą,suderinti fletching keista plunksnų žemyn taip, kad rodyklės eina švariai per narvo mechanizmas.

-Prieš fotografuodami,patikrinti, ar gaminys yra tinkamai įrengti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai