12 colių Elektroninė taikiniai "Akstis, Smiginio Žaidimas Nustatyti Automatinį Taškų Lėkti Plokštė Valdybos Garso Eilutę "office" šeimos 18 žaidimas lėkti 6

12 colių Elektroninė taikiniai "Akstis, Smiginio Žaidimas Nustatyti Automatinį Taškų Lėkti Plokštė Valdybos Garso Eilutę "office" šeimos 18 žaidimas lėkti 6

w167928

Nauja

Yra sandėlyje

€16.38
Vnt.

Žymos: elektronikos lėkti lenta, tikslas taškų valdyba, dart tikslo, lėkti lenta supa, dart electron, vtr led apšvietimas, taikiniai "akstis taikiniai", popieriaus pjaustytuvas, dart stendas, boba atkarpa fett šalmas.

Apie MUS:

1.Mes turime gamybos liniją, kuri gali pasiūlyti produktus tiesiogiai, ir kad mes galime pasiūlyti produktus didmeninių kainų.

2.Mes siūlome cusomizing paslauga,galite tinkinti logotipas ir žodžiai,net tik 1pcs ,prašome susisiekti su mumis paklausti išsamiai , ačiū

3. jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

4.Jei turite klausimų apie produktus, Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums atidaryti ginčą arba palikite mums blogų atsiliepimų, Mes padėsime jums išspręsti ją kaip galima greičiau.

elektroninių lėkti lenta scorre 18game 1LED 3 smiginio Naujas

Taikiniai "akstis taikiniai" s Dydis: apie 27cm * 21cm/10.63*8.27 colių

Priedai: 1 elektroninė taikiniai " akstis +3 žalvario smiginio + 12 pakeitimas minkštas patarimai

Svoris: about570g

Funkcija Instrukcija: 2 Elektroninės taškų ir garsas 1-LED ekranas 2-8 žaidėjai 18 žaidimai ir 159 3 variantas žalvario, smiginio ir 12 pakeitimas minkštas patarimų Reikia 3 vnt AA baterijos (įskaitant)

Aprašymas: ši elektroninė taikiniai " akstis, tinka šeimai, barai, ir pramogų įmonėms

12 colių elektroninių lėkti tikslinę elektroninių lėkti lenta įvarčių 18 žaidimas 6 minkštos lėkti

Taikiniai "akstis taikiniai" s Dydis:apie 30cm*37cm*2.5 cm/11.81*14.57*0.98 COLIŲ

įskaitant:1 elektroninių lėkti lenta +6 minkštos smiginio + 18 pakeitimas minkštas patarimai

Svoris: about1.4kg

Funkcija Instrukcija:

1.Elektroninių taškų ir garso

2.1-8players

3.18 pagrindinis smagios žaidimai,159 pirmininko žaidimai

4.6 smiginio ir 18 pakeitimas minkštas patarimai

5.Reikia 3 vnt 1.5 v baterijos(įskaitant)

Aprašymas:ši elektroninė taikiniai " akstis, tinka šeimai, barai, ir pramogų įmonėms.

elektroninių lėkti lenta scorre 159 žaidimas 1LED 6 lėkti!Naujas

Box Dydis: apie 45cm * 45cm

Taikiniai "akstis taikiniai" s Dydis: apie 44cm * 44cm/17.32*17.32 colių

Priedai: 1 elektroninė taikiniai "akstis taikiniai" +6 žalvario smiginio + 24 pakeitimas minkštas patarimai

Svoris: apie 1860g

Funkcija Instrukcija:

Mėlynas apšvietimas

Elektroninių taškų ir garso

1-LED ekranas

1-8 žaidėjų

159entertaining žaidimai

6 žalvario, smiginio ir 24 pakeitimas minkštas patarimai

Reikia 3 vnt 1.5 v baterijos (įskaitant)

Built-in lizdą neprivaloma KS adapterio (adapteris nėra įtrauktas).

Aprašymas: ši elektroninė taikiniai " akstis, tinka šeimai, barai, ir pramogų įmonėms.

laivui kelią

1. Jei jūs adresas yra nepatvirtintų mes nesame atsakingi už tai.Jis yra labai saugus durų iki durų paslauga, dauguma countrys niekada problemų su vartotojo. (Prašome palikti savo telefono, kad tegul pašto darbuotojai susisiekti su jumis), jei jūsų adresas yra priklausė "kitas šalis", prašome susisiekti su manimi žinoti apie detali laivo kainą.

2.Jūsų užsakymas bus siunčiami iš Pardavėjo Pristatymas Metodas arba Kinijos po eilinių smulkių paketų plius Be Sekimo Numerį, ir jūs gausite savo prekes per 20-60days, prašome palaukti, savo paketą kantriai,jei pavedimas yra uždarytas, pristatymo datos , prašome susisiekti su mumis pratęsti jį jums .

3.kinijos oro paštu apie 9-30 darbo dienų.Tačiau ji gali būti apie 45days, jei yra custom problemą, ar jūsų adresas yra atokioje vietoje, arba savo šalies pašto reikia daugiau laiko, kad siųsti laišką .jei būtų uždarytas pristatymo datos , prašome susisiekti su mumis pratęsti jį jums .

4.normalus, DHL/EMS/UPS/ Skirtoji linija oro paštu apie 7-15 darbo dienų, tačiau ji gali būti apie 30days, jei yra custom problemą, ar jūsų adresas yra atokioje vietoje, arba savo šalies pašto reikia daugiau laiko, kad siųsti laišką .jei nori naudotis EMS, DHL, "FEDEX", UPS laivas taip , prašome susisiekti su mumis klausti kainos detales su nuolaida.

5.kinijos oro paštu, tai ne gavo maždaug po 20 reikalas dienų, EMS/DHL air mail, tai ne gavo maždaug po 15 reikalas dienas, prašome susisiekti su mumis, leisk mums prašyti, kad kinijos post office patikrinti išsamiai .ačiū

6.Jei laivybos įmonės, neturi laivo iterms savo šalyje ,Kreipkitės į mus el. paštu ar pokalbių.Mes stengiamės jums padėti !

Pastaba:

1)Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.

2)Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai