Šuo Automobilių Sėdynės Padengti Oksfordo Audinys Atsparus Vandeniui, Automobilių Galinis Atgal Kilimėlis Naminių Kelionės Kačių, Šunų Hamakas Pagalvėlė Raštas Uodega Dėžutės Pet Kilimėlis

Šuo Automobilių Sėdynės Padengti Oksfordo Audinys Atsparus Vandeniui, Automobilių Galinis Atgal Kilimėlis Naminių Kelionės Kačių, Šunų Hamakas Pagalvėlė Raštas Uodega Dėžutės Pet Kilimėlis

w46469

Nauja

Yra sandėlyje

€35.83 €18.99
Vnt.

Žymos: dart, kūdikių automobilių sėdynės padengti raštas, automobilių šuo, šuo vežimėlis, automobilių šuo sėdynės, pegless, katė hamakas, katė hamakas langą, šuo automobilio sėdynės m, automobilių padengti.

Savybės

1.Neperšlampama Medžiaga: Patvarus ir Pastorinti Oksfordo Audinys užtikrina, NEKILNOJAMOJO Vandeniui.Storas Sagtys pastaruosius metus.Ir visos medžiagos yra AZO nemokamai.

2.HAMAKAS DIZAINO - Geriausiai apsaugoti savo sėdimos vietos, iš kailio, nešvarumai ir letena ženklų.Ir taip pat sustabdyti pet vyksta prie priekinės sėdynės.

3.LENGVA ĮDIEGTI & CLEAN-Labai lengva įdiegti su greito atjungimo įrašus.Sėdynės inkaro gali įterpti į plyšį pritvirtinti dangtelį, 4 rinkiniai, reguliuojamas plastikinio įrašus, pridėti aplink atrama galvai priekyje ir atgal pritvirtinkite dangtelį tvirtai .Lengva valyti su drėgnu skudurėliu ar tiesiog vakuumas.

4.PAGRINDINĖS SAVYBĖS: atsparus Vandeniui, Įbrėžimams Įrodymas, Neslidžios Pagrindo, Hamakas Dizainas, Paminkštintas, Tvirtas.Dviejų pusių inclosed, siekiant apsaugoti šunį nuo bėga.

5. Universaliai tinka: daugumai lengvųjų automobilių, sunkvežimių, automotives ir Visureigius.Tinka ne tik augintinių, bet ir vaikų, žmonių.Ne tik mažos ir vidutinės šunys, Puikiai tinka didelių veislių.

Aprašymas:

Elemento tipas: Automobilių Pet Sėdynės Padengti

pplication: daugumai lengvųjų automobilių, sunkvežimių, automotives ir Visureigius

Savybės: Atsparus Vandeniui, Įbrėžimams Įrodymas, Neslidžios Pagrindo, Hamakas Dizainas, Paminkštintas, Tvirtas.

Specialios Funkcijos: Dviejų pusių inclosed, siekiant apsaugoti šunį nuo bėga, vėjo.

Tinka: Ne tik augintinių, bet ir vaikų, žmonių.

Dizainas: Hamakas Dizainas su užtrauktuku

Medžiaga: Oksfordo Audinys

Taikoma Šuns Veislė: Universalus

Sezoniškumas: Visiems Sezonams

Stilius: Klasikinis

Spalva: Juoda

Dydis: apie 137*147cm

Priežiūros ir Valyti: Lengvai valomos su dulkių arba apliejimo pagal drėgna šluoste.Jei tikrai pernelyg purvinas, visą padengti gali eiti į skalbimo mašiną ir oro džiovinti

Pakuotė:

1x Automobilis Pet Sėdynės Padengti

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai