Patvarus Automobilis, Pet Barjeras Saugos Akių Tinklas, Universalus Nešiojamų Auto Kelionės Priekinės Sėdynės Šuo Kliūtis Saugos Raštas Už Automobilių, Transporto Priemonių

Patvarus Automobilis, Pet Barjeras Saugos Akių Tinklas, Universalus Nešiojamų Auto Kelionės Priekinės Sėdynės Šuo Kliūtis Saugos Raštas Už Automobilių, Transporto Priemonių

w163772

Nauja

Yra sandėlyje

€5.59 €4.48
Vnt.

Žymos: pe volley ball ju, auto reikmenys, kelionės, šuo įdaryti, automobilių šuo, šuo vežimėlis, vežėjas šuo, šuo traukinys, automobilių šuo sėdynės, didelių šunų carseat, šuo.

Produkto Informacija:

1、Saugumo Garantija: saugai užtikrinti augintiniai, ir siekiant užkirsti kelią augintinius nuo šokinėja į priekinės sėdynės vairuojant, pet barjeras saugos grynasis turės įtakos vairavimo saugumui

2、Reguliuojamas Forma: medžiaga yra tvirtas ir patvarus, todėl saugumo tinklo gali būti pakoreguota, kad padengtų visas talpos, dviejų vairuotojo sėdynės.

3、Lengva Įdiegti: naminių gyvūnėlių barjeras apsauginis tinklas yra lengviau kabliuko ant dugno automobilio sėdynę, kad pavasarį ar kitose vietose, kur ji yra lengva pagauti.

4、Universalus Saugojimas: Įdėti kitų daiktų viduryje mūsų automobilių pet ju barjeras, sandėliavimui.Pavyzdžiui, popieriniai rankšluosčiai, žaislai, naminių žaislų, aplankai ir kt.

5、Tinka Progoms: Su universalus dydis, grynasis tinka daugumai automobilių.Tai pet tvora yra 24CM * 29CM, kuris labai tinka daugumai automobilių, jeep, sunkvežimiai, visureigiai, automobilius ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: oxford medžiaga

Spalva: juoda

Svoris: apie 90G

Dydis: apie 24CM * 29CM/9.45*11.42 į

Pakuotė: opp

Pakavimo Sąrašas:

1 * Pet Barjeras Saugos Grynasis

Produktų Nuotraukos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai