2VNT Taukmedžio Sviestas Krūtų Didinimo Kremas Krūties Masažo Kremas skatina greitą augimo krūtinės ir atstato gimdymo saggin

2VNT Taukmedžio Sviestas Krūtų Didinimo Kremas Krūties Masažo Kremas skatina greitą augimo krūtinės ir atstato gimdymo saggin

w45230

Nauja

Yra sandėlyje

€15.13 €7.57
Vnt.

Žymos: krūtų kremas, medus, aliejus, disaar gelis, karičių sviestas nerafinuotas ekologiškai, magija krūties massager, creme pobūdis, balinimo kremas, meiyanqiong cil kremas, krūtų kremas liftas, krūties plėtros politikos srities.

Gamintojas:MeiYanQiong

Pavadinimas: Taukmedžio Sviestas Krūtų Didinimo Kremas

Skelbimai: Visą Elastingumą, Padidinti Sandarumas

Neto: 1.7 oz/50g *2

Ingredientai:

VANDENS、 GLICERINAS、 PROPILENO、GLYCOL、 PUERARIA THUNBERGIANA ŠAKNŲ EKSTRAKTAS、 TOKOFEROLIO、ASKORBO RŪGŠTIS、 PANAX GINSENG ROOT EXTRACT、 ANGELICA SINENSISEXTRACT、 LEONURUS EKSTRAKTAS ,EKSTRAKTAS, CARTHAMUS TINCTORIUS EKSTRAKTAS、AKSOMO EKSTRAKTAS、KOLAGENO.

Produkto Savybės:

Sudėtyje yra taukmedžio sviesto, įvairūs botaniniai ekstraktai, pavyzdžiui, minkšti ir šilkiniai tekstūros,greitai įsigeria ir įsisavinti, padės pagerinti sausumas, krūtų, šiurkštus, nuobodu ir kitų problemų, liftas ir įtempkite krūtinės odą, užkirstų kelią žuvo ir kitos sąlygos, taip, kad du kartus krūtys tampa natūralūs, visiškai, kietas,minkštas,spindinti ir elastinga.

Naudojimo Būdas:

1. Po maudymosi ir valymo krūtinės, masažas krūtinės su produktu ir kėlimo technika, kol absorbcija; 2. Po to, kai taikant karšto rankšluostį 3-5minutes, masažas krūtinės su produktu ir kėlimo technika, kol absorbcija; 3. Po valymo jūsų krūtinės ryte ir vakare, masažuoti krūtinės su produktu ir kėlimo technika, kol absorbcija.

Taikoma odos: įvairių odos.

Pastaba:

Jei radote odos diskomfortą, prašome nustoti naudoti.

Laikymo Sąlygos :

Prašome saugoti nuo šviesos vengti tiesioginių saulės spindulių

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai