Pažastų Balinimo Kremas, Kūno Pažasties Balinimo Kremas, Kojų ir Kelių, Odos Balinimas Odos Priežiūros 60ml

Pažastų Balinimo Kremas, Kūno Pažasties Balinimo Kremas, Kojų ir Kelių, Odos Balinimas Odos Priežiūros 60ml

w140333

Nauja

Yra sandėlyje

€3.66 €2.81
Vnt.

Žymos: balinimo odos vyras, bodi kremas, didelis koją, gelis, balinimo odos, akių augimą, balinimo kremas, stabdžių kojos, veido balinti, balinimo odos "pasidaryk pats", odai balinti.

60ml Pažasties Balinimo Kremas Pažastų Remonto Kremas, Kojų, Kelio, Alkūnės Privačių Dalys, Kėbulo Balinimo Kremas Pašalinti Melanino

Tipas:Pažastų Balinimo Kremas Odos Tipas:Visiems odos tipams Lytis:Unisex Šalis/Regionas Gamyba:Kinija NET WT:60ml Tinkamumo laikas:3 metai Pakuotės Dydis:13x4.1x4.1cm Ingredientai:glicerinas, mineralinis aliejus, squalane, titano dioksidas, trehalose ir kt. 1. Fine tekstūra, švieži ir natūralūs, gerai dera su odos, švelniai verčia jį tolygiai apima visų dydžių skreplių, slepia mažas poras bei skaistina odos tonas. 2. Gali būti naudojama pažastims, iškirptės, privataus petnešėlėmis, rankogaliai ir bikini nuotraukas, net alkūnių ir kojų pirštų, gali būti taikomas makiažo! 3.Pažasties šalčiui, gali skatinti ląstelių atsinaujinimą ir subalansuoti riebalų sekreciją, todėl jis yra naudingas visiems odos sąlygas. 4.Gali sumažinti patinimą, randus, gangrena iki minimumo, minkština odą, baudos tekstūros, minkštos ir labai švelnios stimuliacija, netinka bet koks odos, glotni ir drėgna, ir nebus sausa ir stora. 5.Naudojant pažastų balinimo kremas, rekomenduojama, kad odos audinio nėra pažeistas ir kad tai neturėtų sukelti nepatogumų.

'

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai