1080P Mini Kamera, WiFi Hisilicon Chip Belaidė Auklė Laikrodis Laiką Signalizacija su Naktinio Matymo ir Jutiklis, Nuotolinio Stebėti Micro Namų Cam

1080P Mini Kamera, WiFi Hisilicon Chip Belaidė Auklė Laikrodis Laiką Signalizacija su Naktinio Matymo ir Jutiklis, Nuotolinio Stebėti Micro Namų Cam

w44506

Nauja

Yra sandėlyje

€33.44 €25.08
Vnt.

Žymos: pinhole ip kamera mini, namų, paslėpta kamera wifii, mini wifi spycam, ds fotoaparatas, automobilių laikrodis, spy kamera, wifi spy, belaidžio headphon, Micro SD, kamera ip wifi.

Kodėl jums rinktis

Reikia saugoti akis dėl savo namus ir savo daiktus keliaujant?Ar jūsų vaikai ar senyvo amžiaus tėvai gauna tinkamą priežiūrą?Ar jums reikia stebėti savo augintinio?Leiskite mums padėti jums rasti atsakymus į jūsų klausimus ir padaryti savo gyvenimą geresnį.Mūsų Žadintuvas Fotoaparatas yra atskiras, neardomojo patalpų apsaugos kameros, siekiant padėti jums gali užmesti akį, kai esate ne ten.Mini kamera paslėpta veikiančios žadintuvas todėl fotoaparato, kad atrodo ir veikia tiesiog kaip žadintuvą.Šis prietaisas yra belaidis ir wifi IP pasiruošę, todėl daugiau nešiojamų ir patogi, nei tradicinis apsaugos sistema.

WiFi Mini Laikrodis, Fotoaparatas yra pilnai stebėjimo sistemos skirtos atrodo kaip mini skaitmeninis laikrodis Kameras su Naktinio Matymo ir Judesio Detektyvas, Puikiai 150 Kampu, Kamera Laikrodis, skirtas Namų ir Biuro

1. 2.4 GHz WiFi + HD 1080P + Naktinio Matymo + Judesio Aptikimo + 140° Plataus Kampo. 2. Palaiko iki 128 gb SD Kortelę (neįtraukta) + Loop Įrašymo. 3. Paramos Įrašymo Įkraunant + 4 Valandų Baterijos veikimo trukmė + 5 Valandas Visiškai Nemokamai. 4. Parama Android / iOS išmanusis telefonas + Multi-user.

Paketų Sąrašas

1* vaizdo Kameros 1* Duomenų eilutė 1* naudojimo Instrukcija 1*Baterija

BORUIT Camera PK Kt.

Rezoliucijos, plataus kampo įrašymo, naktinio matymo, didžiausia atminties palaikymas

Judesio Aktyvuota Įrašymas

Kai aktyvuota, judesio-įjungimo sistema gali automatiškai įrašyti į atminties kortelę, todėl jums nereikės atsijoti per valandų nenaudingas filmuotą medžiagą.Į Auklės Kamera taip pat gali jums siųsti pranešimus per perspėjimų į savo telefoną, kad pop-up.

150° Platus Vaizdas Kampas

Šis laikrodis, fotoaparatas, turintis plataus kampo saugumo kameros padeda padengti didelius plotus ne kartą, kuri ne tik sumažina reikia įdiegti kelis kameros ne vienoje vietoje, bet taip pat sumažinti diegimo, techninės priežiūros ir rūpesčius.

Išplėstinė Galingas infraraudonųjų SPINDULIŲ Naktinio Matymo(0.1 LUX,3M)

Belaidžio laikrodis naudoja infraraudonųjų SPINDULIŲ technologija.Built-in nematomas IR šviesos Diodai yra pakankamai galingas, savo ruožtu, tamsi apšvietimo sąlygomis į aiškią naudoti vaizdo.

Kelis Vartotojams Peržiūrėti ir Kontroliuoti Pati Kamera

Kelių vartotojų vienu metu žiūrėti arba mobiliajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje yra labai naudinga, jei jūs ir jūsų žmona arba jūsų šeimos nariai ar draugai yra prieiga prie fotoaparato, tuo pačiu metu, net nuotoliniu būdu.

Keli naudoja

Jūs galite įdėti ją namuose, kaip naminiai, kūdikių kameros, jūs visada galite stebėti, kai svetimi patekti į namo, tai labai patogu

Paprasta išmaniojo telefono sąrankos

1. Atsisiųsti ir įdiegti HDWifiCamPro iš Apple Store "IOS", ir ieškoti "GooglePlay " Android".Lengva instaliacija, prašome peržvelgti žemiau QR kodas, atsisiųsti ir įdiegti HDWifiCamPro.Jeigu jūsų prietaisas nepavyksta prisijungti, kad GooglePlay, prašome peržvelgti žemiau APK QR kodas, atsisiųsti ir įdiegti.Pastaba: rekomenduojama naudoti QR kodą, skenavimo programinę įrangą, kuri ateina su savo naršyklę arba trečiosios šalies, nuskaityti ir atsisiųsti Programą.Tiesioginė parsisiųsti.

DUK

1. Negali prisijungti prie WiFi 2.4 GHz/Ji negali prisijungti prie wi fi.Ją palaiko tik 2,4 GHz, o ne remti 5 ghz WiFi.Laukti daugiau minučių, kai jungiantis prie WiFi.Jei dar nepavyko, prašome nulūžti galinį dangtelį ir paspauskite "reset" mygtuką su pin keletą sekundžių, kol lemputė užges.Bandykite dar kartą pačius veiksmus, kad galėtumėte susisiekti su 2.4 GHz WiFi. 2. Negali likti prisijungus 2.4 GHz WiFi.Jei jūsų "WiFi" signalą, tai nėra gerai, kartais jis gali prarasti ryšį.Ir jei kamera neturi jokios galios, jis praras ryšį.Išjunkite prietaisą ir iš naujo fotoaparatas gali būti naudinga, 3. Hotspot kamera nebus apkrovos ant ekrano.Laukti daugiau minučių, kol hotspot kamera atrodo jūsų telefono wifi sąrašą.Jei vis dar atrodo, prašome nulūžti galinį dangtelį ir paspauskite "reset" mygtuką su pin keletą sekundžių, kol lemputė užges.Bandykite dar kartą su tuo pačiu žingsnių, kad hotspot kamera, kuri prasideda "DGK..." ir prie jo prisijungti. 4. Naktinis matymas neveiks.Naktinio matymo režimu, galima reguliuoti APP, ir atstumas nakties vizija yra apie 3M.Apšvietimo laipsnis yra 0.1 Lux.Jei yra kai naktį šviesos, nakties matymo efektas bus geresnis.Jei ji yra visiškai tamsus, naktinio matymo atstumas bus sumažintas. 5. Judesio aptikimo neveikia.Pastaba: Judesio aptikimas yra išjungtas pagal nutylėjimą, jums reikia atsidaryti jį.Įveskite app sąsaja - spustelėkite "set" piktogramą dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite "Signalizacijos Config" - Spauskite "Judesio Aptikimo Jautrumas" (Pasirinkti Žema/vidutinė/Aukšta) - Spustelėkite "Signalo Grafikas" (Nustatyti Pradžios ir Pabaigos Laikas, yra am ir pm laikrodis") - Spustelėkite "Įspėjamasis Tonas/Push Pranešimai/On-Screen Display" dėl pelės mygtuku Spustelėkite ir nustatyti "Signalo Intervalas" (30-240 antras) - Spauskite "OK", - telefonu gaus Judesio, Aliarmo Pranešimą, kai judesio aptinkamas - galite spustelėti šį pranešimą į vaizdo įrašymo sąsaja.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai