1pc Mini USB Kamera 1080P Nešiojamų Mažas HD Auklės Kamera Su Judesio Aptikimo, Apsaugos Kamera, Skirtas Namų Ir Biuro-Nėra WiFi Reikia

1pc Mini USB Kamera 1080P Nešiojamų Mažas HD Auklės Kamera Su Judesio Aptikimo, Apsaugos Kamera, Skirtas Namų Ir Biuro-Nėra WiFi Reikia

w189132

Nauja

Yra sandėlyje

€9.56 €6.59
Vnt.

Žymos: microcamera, apsauga, apsaugos kamera, , mini wifi spycam, kamera paslėptas spy, kamera, spy kamera, wifi spy, mažų planą fotoaparatas, mini kamera espion 4, minicamera, ultra mini cam.

Aprašymas:

Šis mini saugumo kameros priemones tik 4,7 x 0,6 x 1in.Jo mažas dydis leidžia lengviau paslėpti bet kur.Nepaisant savo mažo dydžio, ji gali pasigirti ryškias, aiškias nuotraukas esant 1080P HD.yra du veikimo būdai: nepertraukiamo rašymo ir judesio aptikimo.Vartotojas gali pasirinkti atitinkamą darbo režimą, paspausdami mygtuką.Nepertraukiamo įrašymo reiškia, kad vaizdo kameros įrašus, vaizdo nuolat.Judesio aptikimas atliekamas tik tada, kai fotoaparatas aptinka judančio objekto, kuris efektyviai taupo sandėliavimo vietos vaizdo.Be to, vartotojas taip pat galite rankiniu būdu nustatyti, ar fotoaparatą atlieka loop įrašymo.Operacija yra labai paprasta.

Pastaba:

Ne įmontuota baterija, ji yra ne mokamas, kai įrašymas, mini kameros turi būti visada įjungtas į USB adapteris, lizdo, ar susijusias su maitinimo bankas.

Ypatybė:

1.Miniatiūrinės vaizdo kameros: Viena mažiausių kamerų rinkoje, tai yra lengviau paslėpti.

2.Full-HD " Įrašymas: 1080P full HD fizinės raiškos, vaizdo efektas yra net labiau stebina, kad veiksmų vaizdo yra aiški.

3.Lengva nešti: ne tik mažas dydis, bet taip pat 7.5 gramų svorio, labai lengvas ir lengvai atlikti.

4.Linijos įrašymas: Su loop įrašymo režimą, paspauskite loop įrašymo režimo mygtuką, prietaisas pradeda automatiškai filmuoti.

Techniniai duomenys:

Vaizdo Formatas: 1920X1080P

Atminties palaikymas: 8G - 32G(SD kortelė nėra komplekte)

Judesio aptikimas: 1080P

Rėmai: 30/sekundę

Vaizdo formatas: AVI

Prekės Neto Svoris: 7.5 g

Prekės Dydis: 4.7x0.6x1 į

Pakuotė:

1* Mini kameros

1* Instrukcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai